Magisk-krea-vaerksted_oktober_2022

Magisk krea-værksted

Mandag 17. okt - Torsdag 20. okt 2022 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

Magisk krea-værksted for hele familien

Efterårsferien står for døren, og vi står klar med masser af indendørs hygge. Fra den 17. oktober til og med den 20. oktober, kan du tage dine børn og andre kreative sjæle med til hygge i Café ODEON Social.

Hvad kan få en mere i efterårsstemning end at sidde indenfor og hygge med kreative sysler sammen med familien? I Café ODEON Social inviterer vi alle kreative sjæle til magisk-kreaværksted, hvor du sammen med de mindste kan bygge perleplader, tegne, lave kastanjedyr, klippe og klistre. Vi har sørget for alle materialer, så det er bare at komme forbi sammen med dem, du holder af.

I er meget velkommen til at tage jeres flotte perleplader og kastanjedyr med hjem, men er køleskabet fyldt derhjemme, kan I også få udstillet jeres kreative kreationer i vores café. Tag blot fat i vores søde personale og de vil være behjælpelig med ophængning.

Tidspunkter

Vi holder åbent for vores Magiske Krea-værksted på følgende dage:

 • Mandag den 17. oktober kl. 10-17

 • Tirsdag den 18. oktober kl. 10-17

 • Onsdag den 19. oktober kl. 10-17

 • Torsdag den 20. oktober kl. 10-17

 

Kreative muligheder

 • Fritegning med farveblyanter

 • Farvelægge flotte efterårsskitser

 • Klippe og klistre

 • Lave perleplader

 • Udstille dine kreative kreationer

 • Bygge kastanjedyr

 • Deltage i vores tegnekonkurrence

Til den søde tand

Mens du udfolder dine kreative sider sammen med ungerne, har du som altid mulighed for at købe en kop lækker kaffe eller kakao med flødeskum i Café ODEON Social.

Tegnekonkurrencen

Når du kigger forbi Café ODEON Social, kan alle børn og andre kreative sjæle kreere en flot tegning. Aflever den i caféen, så trækker vi lod blandt alle tegninger, og vinderen kan se frem til at modtage en præmie, når efter uge 42. Den heldige vinder trækkes mandag den 24. oktober og får direkte besked på e-mail. OBS. Præmien skal afhentes i Café ODEON Social. Vinderen må forvente, at vi tager billeder af vinder og præmie ved afhentning.

Billeder i ODEON

Når du besøger ODEON og Café ODEON Social i forbindelse med efterårsaktiviteter, så kan det hænde, at vi spørger dig, om vi må tage billeder af dig til brug til markedsføring. Tager vi billeder af dig alene, hvor dit ansigt tydeligt fremgår, vil vi altid spørge dig om lov, inden vi bruger billedet. Indgår du som en del af en større gruppe, så bruger vi billeder til markedsføring uden et skriftligt samtykke.

Se information vedr. brug af stemningsbilleder i ODEON her

Se alle

Magisk Skattejagt

Mandag 17. okt - Torsdag 20. okt 2022

Efterårsferien står for døren, og vi er klar med masser af indendørs hygge. Fra den 17. oktober til og med den 20. oktober, kan du tage de mindste med forbi ODEON og gå på jagt efter ”Det Gyldne Blad”.

Se event
Et gyldent blad

Magisk kagepyntning

Mandag 17. okt - Lørdag 22. okt 2022

Som en optakt til Magiske Dage i Odense, inviterer vi alle kageglade sjæle til at komme og pynte magiske kager i Café ODEON Social.

Se event
Magisk-kagepyntning_oktober_2022

Magisk Banko

Fredag 21. okt 2022 - Kl. 14:00 - 16:00

Mød op i fortryllende Café ODEON Social til magisk banko for trolddrenge, troldpiger og magiske familier.

Se event
Bankoplader og brikker

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere