Lars Hjortshøj, Lasse Madsen & Mikkel Klint Thorius

Live@ODEON

Lørdag 17. aug 2024 - Kl. 20:00 255 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Live@ODEON: Lars Hjortshøj, Lasse Madsen & Mikkel Klint Thorius

Mine damer og herrer, træk vejret dybt, slap af og gør jer klar til at blive taget på en humoristisk rutsjebanetur, når tre af Danmarks mest talentfulde komikere træder op på scenen i ODEON.

Sammen vil Lars Hjortshøj, Lasse Madsen og Mikkel Klint Thorius skabe en uforglemmelig aften i ODEON, hvor latteren er i højsædet. Deres individuelle stilarter og humor vil sikre en varieret og underholdende oplevelse, der appellerer til alle. Uanset om du er en trofast fan af stand-up eller bare trænger til en aften med god underholdning, er Live@ODEON et comedyshow, du ikke vil gå glip af.

Så tag dine venner, familie eller kollegaer med og oplev en aften, hvor hverdagens bekymringer glemmes, og latteren fylder rummet. Billetterne er allerede i salg, så skynd dig at sikre din plads til en uforglemmelig aften i selskab med nogle af Danmarks sjoveste komikere.

Vi ses i ODEON

Om Lars Hjortshøj

I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og TVsucceser bag sig – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”. Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Badabing Show” på P4. Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst der, hvor det hele begyndte – på stand-up scenen!

Om Lasse Madsen

Lasse Madsen er kendt for sin underfundige humor, drengede charme og evnen til at få selv de mest hverdagsagtige emner til at fremstå sjove og underholdende. Det er svært ikke at smile, når Lasse Madsen deler videoer på SoMe, hvor han kærligt gør grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste kan genkende sig selv i. Videoerne afslører ikke kun Lasse som en talentfuld humorist, men også som en dygtig menneskekender.

Han er dog meget mere end blot virale videoer online. Han er også en fremragende sceneperformer med en unik forbindelse til sit publikum. På scenen føler Lasse Madsen sig hjemme, og hans første one-manshow, ‘Forelsket’, fik fire hjerter i Politiken og spillede for fulde huse landet over.

Om Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius er et lysende talent inden for dansk comedy, og medvært på flere skarpe comedypodcasts bl.a. ‘Den ugentlige podcast’ og ‘Dybt Go' Nat DK’.

Trods sin unge alder har han allerede slået sit navn fast i branchen, og han er som skabt til at stå på de skrå brædder og træne sit publikums lattermuskler. Mikkel er særlig kendt for sin evne til at mikse hverdagens trivialiteter og samfundsudfordringer sammen i ét og samme show. Hvilket han også mestrede på bedste vis i sit trejde succesrige one man show ‘100% Måske’.

Mikkel Klint Thorius er garant for et godt grin – og hans materiale henvender sig til en bred skare. Med en stor portion navlepilleri og selvironi formår han at fange sit publikum på en uhøjtidelig facon, hvor han også behandler sin egen generation og samfundet med et drys af Thorius-humor.

Se alle

Mick Øgendahl

Fredag 6. sep - Lørdag 7. sep 2024

Til efteråret 2024 drager én af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende danmarksturné med sit nye one man-show: Bad Boy. Oplev Bad Boy i ODEON.

Se event
Mick-ogendahl_september_2024

Mick Øgendahl

Fredag 11. okt - Lørdag 12. okt 2024

Til efteråret 2024 drager én af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende danmarksturné med sit nye one man-show: Bad Boy. Oplev Bad Boy i ODEON.

Se event
Mick-ogendahl_september_2024

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster