kreakafe-stofmaling_juli_2024

KreaKafé: Nyt Liv til Gammelt Stof

Mandag 22. jul - Lørdag 27. jul 2024 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

Tekstilforvandling – Nyt Liv til Gammelt Stof

Har du en gammel t-shirt eller et stofnet liggende, som trænger til nyt liv? Så tag det med forbi Café ODEON Social i uge 30 i skolernes sommerferie og deltag i vores kreative sommerferieevent – KreaKafé: Nyt Liv til Gammelt Stof! Her får du mulighed for at give dine gamle tekstiler en frisk start ved at tegne, farve og skabe unikke mønstre på dem.

Fra den 22. til den 27. juli, mandag til lørdag fra kl. 11-16, åbner vi dørene til en verden af kreativitet og genbrug. Med vores stofmaling og stoftuscher kan du opgradere dine gamle tekstiler og forvandle dem til personlige kunstværker. Om det er en gammel t-shirt, en kedelig mulepose eller noget helt tredje, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Du er meget velkommen til at medbringe egne tekstiler. Vi anbefaler, at du bruger stof i lyse farver, da det giver de bedste resultater med vores krea-materialer. Skulle du have brug for noget stof at være kreativ på, kan du købe en mulepose i caféen og straks gå i gang med at pynte den.

Et arrangement for alle

Arrangementet er perfekt for alle aldre, og vi glæder os til at se, hvilke fantastiske kreationer du kan fremtrylle. Lad kreativiteten blomstre i Café ODEON Social denne sommer, og tag hjem med et stykke tekstil, der har fået nyt liv gennem din kreativitet. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en sjov og inspirerende uge fyldt med farver og fantasi!

Ugen er planlagt til at være både sjov, lærerig og ikke mindst give rum til socialt samvær med dem, du holder af.

Det Praktiske

Vi har både stofmaling og stoftuscher, så kniber det med at finde på oplevelser til ungerne eller med veninderne, så er dette en oplagt mulighed for at komme ud og være sammen med dem, du holder af.

Det kræver hverken tilmelding eller betaling, og der vil være mulighed for at købe friske drikkevare, en god kop kaffe eller lidt til at stille sulten på i caféen.

Om ODEONs KreaKafé

Vi elsker kreative projekter, og i Café ODEON Social har vi de perfekte rammer til, at du kan sidde og sysle med lim, saks, tegninger og meget andet. Du slipper for rodet derhjemme, og kan gøre en tur ud af det sammen med venner og familie.

Vi holder løbende forskellige kreative dage i og omring caféen, og det er som udgangspunkt altid gratis at deltage. Der vil hver uge i sommerferien være fokus på noget nyt indenfor den kreative verden samt masser af hygge. Hold dig opdateret på vores hjemmeside for flere KreaKaféer.

Se alle

Spørg Kristian Show

Lørdag 22. jun 2024 - Kl. 11:00 - 11:45

Programmet Spørg Kristian har på rekordtid opnået stjernestatus på DR Ramasjang. Nu kan du opleve en liveudgave i ODEON den 22. juni 2024

Se event
sporg-kristian-show_juni_2024

KreaKafé: Lanterner af Genbrugsglas

Mandag 1. jul - Lørdag 6. jul 2024

Vi inviterer alle, store som små, til at dekorere smukke lanterner af genbrugsglas – perfekte til at skabe en stemningsfuld atmosfære i haven eller i stuevinduet.

Se event
kreakafe-lanterne_juli_2024-1717408576

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere