ob-tv2_juni_2023

Fra stjernefrø til superligaspiller

Lørdag 3. jun - Fredag 30. jun 2023 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
ODEONs Foyer
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
TV2 FYN

FOTOUDSTILLING: Fra stjernefrø til superligaspiller  

Det er fodbold, det er følelser, og det er fællesskab - det er unge mænd, der drømmer stort. Odense Boldklub har i mange år fostret talenter til fodboldens verden, men de senere år er det blevet mere professionelt.  

I et år har TV 2 Fyn fulgt OB i deres arbejde med talentudvikling og jagt på resultater tæt. Det er blevet til en dokumentarserie i seks afsnit ‘En gang Odense altid Odense’.

Still-fotograf Morten Albek har været med på sidelinjen og i omklædningsrummet før, under og efter kampe henover sæsonen, og det er der kommet en række billeder ud af, som er med til at fortælle historien om Odense Boldklub.

Se billederne på fotoudstillingen ’Fra stjernefrø til superligaspiller’ i ODEON fra den 3. juni til 30. juni inden for vores normale åbningstider.

Du kan se serien på www.tv2fyn.dk/play.  

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere