Fastelavnstønde og fastelavsboller

Fastelavnsfest

Søndag 19. feb 2023 - Kl. 10:00 - 13:00 70 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Ønsker du som handicappet at medbringe en ledsager, skal der udover billetten vises ledsagerkort for ledsager. Eventuelt mad og drikke er ikke inkluderet for ledsager.

Fastelavnssjov for hele familien

Februar er lige om hjørnet, og det betyder traditionen tro, at vi holder fastelavnsfest i Café ODEON Social. Glæd dig til en fest for store og små, hvor vi slår katten af tønden, kroner årets kattekonge og –dronning og danser til live børnemusik fra scenen i caféen.

Katten skal befries fra tønden

Er I klar til at smadre tønden, befri katten og få fingrene i slikket? Vi kæmper om det allersidste bræt, når vi skal slå katten af tønden og kåre en Social kattekonge og –dronning.

Når vi slår katten af tønden, deler vi alle børn op i forskellige aldersgruppe. Du kan derfor trygt tilmelde de helt små, som vi få deres helt egen tønde.

Derfor er det også vigtigt, at du tilmelder dig i den aldersgruppe, som der passer til jer. Så sørger vi for, at der er tønder til alle.

Aldersgrupperne deles op således:

  • 1 år til 4 år,

  • 5-8 år

  • 9-13 år.

Kåring af bedste udklædning og fede præmier

Uanset om du skal klædes ud som din yndlings superhelt, mariehøne eller måske dit største pop-idol, så er det her festen, hvor du får lov til at gå helt amok med udklædningen. Og det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af outfittet – uanset om du er barn eller voksen. Dagen afsluttes med kåring af den mest gennemførte udklædning, og der vil være lækre præmier til både voksne og børn.

Det får du

I prisen får du fastelavnsbolle, deltagelse i tøndeslagning – herunder kåring af årets kattedronninger og kattekonger, børneunderholdning med sang og musik, slikpose samt muligheden for at vinde fede præmier, når vi finder årets bedste udklædninger – både blandt voksne og børn.

Anbefalede alder: 2-13 år.

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster