Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge fra Carpark North

Carpark North

Fredag 15. mar 2024 - Kl. 20:00 Dørene åbner kl. 19:30 355-410 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
BrandM
Udbyder
Unitedtickets
Kørestolspladser via

Kontakt United Tickets via deres hjemmeside for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Gourmetburger i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden showet, så bestil din menu her.

Bestil gourmetburger
Spis i Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social inden oplevelsen i Store Sal, så bestil en SocialMenu.

Bestil SocialMenu

Carpark north rejser sig på ny

Det er hele seks år siden Carpark North senest har udgivet et album. Lysten til at kaste sig over et samlet værk var blot var en slumrende kæmpe, for nu rejser den danske rock-gigant sig på ny.

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North i disse dage ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Og nu deler de danske rock-giganter endelig første udspil fra hvad der i 2024 bliver Carpark Norths 6. album.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Lau Højen (sang/guitar), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer) aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år. 

Og selvom det er seks år siden det himmelstræbende ’HOPE’-album i 2017 har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som ’Moments’, ’Hopefully We'll Never Know’ og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, ’Vi Kommer Alle Et Sted Fra’, vidner om en spillevende trio der næppe mister pusten.  Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer, i koncert-koncept på tour med Danmarks Underholdnings Orkester og naturligvis været at finde på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’Save Me From Myself’, ’32’ og ’Transparent & Glasslike’. 

Faktum er, at det nye Carpark-album vil se dagens lys i 2024 med ’If I Were Your King’ som første single 6. oktober, hvor billetterne til en landsdækkende Carpark North Live 2024 forårstour også går i salg!

Foto: Jannick Børlum

Se alle

Andrew Lloyd Webber Gala

Lørdag 9. mar 2024 - Kl. 20:00 - 22:30

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

Se event
andrew-lloyd-webber-gala_marts_2024

The Rock Orchestra

Fredag 22. mar 2024 - Kl. 20:00 - 22:00

Efter en udsolgt turné i Europa vender The Rock Orchestra by Candlelight tilbage med en ny, episk koncert, der puster smuk, mørk energi ind i legendarisk rock og metal.

Se event
the-roch-orchestra_marts_2024

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Unitedtickets