Nyhed_I-will-always-love-you-dinnershow_januar_2023

Nyt Whitney Houston-dinnershow kommer til ODEON

Torsdag 29. sep 2022 - Kl. 10:00

Middagen

ODEONs Store Sal bliver omdannet til en stemningsfuld cabaret. Her sidder man ved borde og nyder en 3-retters menu af høj kvalitet inden showet går i gang. Det er køkkenchefen, der står for en middag i særklasse inden showet går i gang.

Nyt Whitney Houston-dinnershow skal landet rundt

Fans af Whitney Houston kan roligt begynde at glæde sig! Efter megasuccesen THE BODYGUARD – THE MUSICAL, som sidste år solgte hele 185.000 billetter har Lion Entertainment og Live Nation - der producerede forestillingen - besluttet at forlænge succesen. Derfor har de nu sammen med Buhl Entertainment skabt Whitney Houston-tributeshowet I Will Always Love You, som er et eksklusivt dinnershow.

20 af Whitney Houstons megahits med Danmarks nye sangstjerne på scenen

I WILL ALWAYS LOVE YOU er udviklet på baggrund af musicalen THE BODYGUARD – THE MUSICAL og er en spektakulær hyldest til Whitney Houstons fantastiske karriere og indeholder over 20 megahits som ”Run to You”, ”Queen of the Night”, ”I Have Nothing”, ”I’m Every Woman”, ”Saving All My Love”, ”Greatest Love of All”, ”I Wanna Dance with Somebody”, ”Where Do Broken Hearts Go”, ”One Moment in Time” og ikke mindst ”I Will Always Love You”.

På scenen står Danmarks nye unge sangstjerne, Andrea Lykke, 24 år, som fik et fantastisk gennembrud med hovedrollen som Rachel Marron i THE BODYGUARD – THE MUSICAL og som om få uger medvirker som nydanser i den nye sæson af Vild med dans på TV 2. Nu får publikum mulighed for at opleve eller genopleve hende synge alle Whitney Houstons største hits i en eksklusiv showkoncert.

Læs mere og køb billetter her.

Tilmeld dig

ODEONs Nyhedsbrev

Vil du høre fra os, når vi har nye forestillinger, shows og foredrag i kalenderen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Én til to gange om måneden sender vi informationer om vores nyeste arrangementer, gode tilbud, konkurrencer og meget mere ud til dig på mail.

Tilmeld dig
Mac-computer_crossaint_kaffe_brun-stol