Musicals_shu-bi-dua_maj_2022

En kalender fuld af musicals

Tirsdag 26. apr 2022 - Kl. 02:11

Oplevelser du husker

Er du til sang, dans og god musik i storslåede opsætninger? Så er det nu, du skal slå til.

Vores kalender boomer af gode musicals med iørefaldende, melodiske hits, som du helt sikkert kan nynne med på.

I alt har ODEON fire store musicalopsætninger, som finder sted fra maj 2022 til august 2023.

- Vi er rigtig glade for at vores program indeholder så mange spændende musicalopsætninger. Det er helt essentielt for os, at vores program er mangfoldigt og indeholder shows af forskellig karakter. Og med hele fire store musicalopsætninger, formår vi for alvor at tilbyde forskellige oplevelser til det musical-glade publikum, fortæller Nanna Løkken Andersen, Kulturchef i ODEON.

Rammer til de store oplevelser

ODEON har mange varierende arrangementer igennem Store Sal på et år, der alle kræver noget forskelligt i afvikling, men musicalproduktioner er noget særligt for ODEON, da produktionen jo nærmest flytter ind over en kortere periode, og det skaber altså nogle tættere relationer med crew, artister og alle dem, der ”rejser” med produktionen.

"De store musicalproduktioner hører hjemme i en sal som ODEONs Store Sal. Salen er netop lavet til de store oplevelser, og en så festlig kombination af teater og koncert, som en musical jo er, skal altid være en del af ODEONs mangfoldige sæsonprogram", siger Nanna Løkken Andersen.

Der er ingen tvivl om, at Store Sal i ODEON er velegnet til mange forskellige typer af shows og arrangementer, da ODEON med over 1.700 siddepladser har den volumen, der skal til for at gennemføre opsætninger af denne størrelse.

Se ODEONs fulde program i vores kalender her

Kommende musicals i ODEON

Billede af en musicaldeltager på scenen med grønt neonlys

Shu-Bi-Dua – The Musical

I foråret 2022 kommer landets store musikhuse til at give genlyd af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot og Vuffeli-vov

Pretty-woman-the-musical_november_2022

Pretty Woman – The Musical

Pretty Woman – The Musical bliver en forrygende, morsom og ikke mindst hjertegribende romantisk musical med en perlerække af nye, rockede Bryan Adams-ballader, som fremkalder søde minder fra 90’erne.

Jersey-Boys_maj_2023

Jersey Boys

Den internationale musicalsucces Jersey Boys kommer nu endelig til Danmark! Næsten 20 år efter verdenspremieren, får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen.

Billede af dronning margrethe med ryggen til i en teatersal

Musicalen Margrethe

Vær med når vi fejrer H.M. Dronning Margrethe 2. med en ny storslået dansk musical under H. C. Andersen Festivals. En jubilæumsforestilling, hvor publikum kan opleve nykomponeret musik og spektakulær scenekunst i fortællingen om Dronningens livsrejse som regent gennem 50 år.