Karrusel foran ODEON under H.C. Andersen Julemarked

Jul for alle i ODEON

Fredag 17. nov 2023 - Kl. 10:55

Jul for alle i ODEON

Odense by emmer af julestemning i både november og december, og det gamle H.C. Andersen kvarter er absolut ingen undtagelse.

ODEON og H.C. Andersen Julemarked 2023

Traditionen tro rykker H.C. Andersen Julemarked ind og fylder området fra ODEONs plads og ned forbi Sortebrødre Torv, og i år tilføjer det populære julemarked endnu en weekend til programmet.

Det betyder også, at det fynske kulturhus ODEON åbner dørene for hele tre weekender med juleoplevelser for både børn og voksne. En oplagt mulighed for at komme ind i varmen og nyde lidt julegodter efter at have travet fra bod til bod på julemarkedet.

De fleste af aktiviteterne i ODEON er gratis, og programmet er sammensat med fokus på, at der skal være aktiviteter for alle.

”Med et af Fyns største julemarkeder lige foran vores indgangsparti, følger der en kærkommen mulighed for at åbne dørene og byde alle velkommen. Og med vores placering og størrelse har vi et stort ansvar for at skabe både små og store kulturoplevelser, som henvender sig bredt. Af samme grund er en stor del af vores juleprogram også gratis og planlagt på tidspunkter, hvor familier med børn også kan være med”, forklarer kulturchef Nanna Løkken Andersen.

I samarbejde med H.C. Andersen Julemarked har ODEON i år planlagt mere end 20 både små og store juleoplevelser.

Det vil blandt andet være muligt at slå sig ned i Café ODEON Social og klippe-klistre, pynte sine egne flotte julekugler, lave julepynt og til- og frakort ud af gamle bøger, opleve små gratiskoncerter på scenen i Café ODEON Social og blive blæst bagover af en gang julegospel med Gospelkoret Emmaus.

Traditionen tro lægger ODEON desuden også sal til nogle af de helt store juleoplevelser, når blandt andet Stig Rossen, Anders Blichfeldt, Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester, Onkel Reje, Phillip Faber og Sissel Kyrkjebø giver julekoncerter i ODEONs Store sal.

Alt i alt kan du godt begynde at glæde dig til julen i ODEON.

Se juleprogrammet her