Begivenheder-i-januar_2023

Januar i ODEON

Onsdag 21. dec 2022 - Kl. 10:09

Er der fest og farver i din januar?

For mange er både januar og februar et par tunge måneder at komme i gennem. Oven på en hektisk december med gaver, måske lidt for mange familiearrangementer og masser af mad, er vi nok alle sammen klar til at gå foråret i mødet. Men først skal vi lige igennem januar og februar. 

De sidste mørke vintermåneder, hvor vi må væbne os med tålmodighed og vente på at lyset og varmen kommer tilbage.

For mange kan det være en god idé at have noget at se frem tid, når den mørke tid strammer til og kroppen og sindet for alvor kalder på at blive sluppet løs i det fri, uden af være polstret i vintertøj fra top til tå. Det med at glæde sig, kan handle om alt fra en god serie, måske et restaurantbesøg med de venner, man ikke har fået set i løbet af julemåneden, men det kan også være en oplevelse ud over de sædvanlige.

 I ODEON er både januar og februar fyldt godt op med store lysende oplevelser, som du kan glæde dig til.

Fra to store hyldestkoncerter til et brag af en 90’er fest

En-aften-med-Benny_Andersen_januar_2023

En Aften med Benny Andersen

Året i ODEON begynder med en helt særlige hyldestkoncert til en af hvor tids mest folkekære forfattere nemlig Benny Andersen. I et helt særligt tribute-show går en perlerække af danske kunsterne på scenen til ære for den danske forfatter, som i gennem et næsten 60 år langt forfatterskab har sat ord og musik på livets gang. Per Vers og Danmark Underholdningsorkester vil sammen med ingen mindre end Bodil Jørgensen, Bisse, Rasmus Dissing og Katinka hylde Bennys Andersens forunderlige lyriske og musikalske verden.

Andrea Lykke som Whitney Houston

I Will Always Love You Dinnershow

Fra den danske lyriske arena, fortsætter vi med at hylde en af de helt store internationale divaer, når Whitney Houstons storslåede musikalske værker slippes løs i dinnershowet I Will Always Love You. De grønne sæder i ODEONs Store Sal bliver skiftet ud med runde borde, hvor publikum inviteres til middag midt i salen, alt i mens Andrea Løkke fremfører Whitney Houstons største hits.  Andrea Lykke fik et fantastisk gennembrud med hovedrollen som Rachel Marron i The Bodyguard- The Musical og har ligeledes medvirket som nydanser i den seneste sæson af Vild med dans på TV 2.

Lovernes-konge_januar_2023

Løvernes Konge

Herefter hopper vi igen over i en ny kulturel genre, når musikken fra Løvernes Konge præsenteres af Cinema Festival Symphonics, hvor du kan komme med på en musikalsk rejse blandt de største hits fra Løvernes Konge.

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg

The Boyband Show

Sidst men ikke mindst slutter januar med et brag en 90’er fest, hvor du bliver taget med på den vildeste tur ned af memory lane, når de 5 sangere, super- koreografer, musicalstjerner og dansere genskaber de ikoniske hits fra de største internationale boybands.

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er på scenen med det mest intense og storslåede liveshow, sceneshow og danseshow i The Boyband Tour.