Maria Jencel

112 for knuste hjerter med Maria Jencel

Fredag 13. jan 2023 - Kl. 11:15

En aften i kærlighedens tegn

ODEON inviterer til valentinsaften i kærlighedens tegn, hvor Maria Jencel står i spidsen for en snak om både kærlighed og hjertesorg.

Vil du have en anderledes valentinsoplevelse?

Kom og vær med, når vi gør op med normen for den traditionelle valentinsdag og inviterer til en aften, hvor vi taler om kærligheden, når den er bedst, men også det modsatte, nemlig det at få knust sit hjerte.

Journalist, radiovært og forfatter Maria Jencel står i spidsen for snakken om, hvad det betyder at få knust sit hjerte - et emne som hun selv har haft tæt inde på livet, og som hun har bygget sin podcast af selv samme navn op omkring - '112 for knuste hjerter'.

Maria prøver gennem personlige fortællinger samt gode råd, der bygger på egne erfaringer og forskning om, hvad der sker i kroppen og sindet, at gøre publikum klogere på sig selv og deres sorg.

Med udgangspunkt i Marias bog, 112 For Knuste Hjerter, byder aftenen på en åben snak med publikum. Både om det der kan være hårdt, men også de bedste råd til at komme ud på den anden side med en ny vinkel på kærligheden.

Dag og tid

  • Den 14. februar 2023 (Valentinsdag)

  • Kl. 19.30-21

  • ODEON Store sal

Køb billetter her

TILMELD DIG

ODEONs Nyhedsbrev

Vil du høre fra os, når vi har nye forestillinger, shows og foredrag i kalenderen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Én til to gange om måneden sender vi informationer om vores nyeste arrangementer, gode tilbud, konkurrencer og meget mere ud til dig på mail.

Tilmeld dig
Mac-computer_crossaint_kaffe_brun-stol