comedy_ballroom3_september_2023

Comedy Ballroom

Lørdag 30. sep 2023 - Kl. 20:00 - 22:00 Dørene åbner kl. 19:30 395-415 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Freshman ApS
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde en buffet i afslappede rammer inden showet?

Udsolgt
Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden showet, så bestil din koncertmenu her.

Bestil koncertmenu

Comedy Ballroom 3

For 3. år i træk: Oplev fem af landets sjoveste komikere når Simon Talbot, Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Thomas Warberg og Lasse Madsen til september 2023 drager ud i landet med Comedy BALLROOM 3.

ÆNDRING:
Grundet at Kasper Gross har pådraget sig en hjernerystelse, er han desværre nød til at melde afbud til årets Comedy Ballroom. Kasper er utrolig ked af det, og havde set frem til at optræde. Thomas Warberg afløser Kasper Gross til Comedy Ballroom 2023 på ODEON i Odense.

September og oktober er for mange blevet synonym med Comedy BALLROOM, hvor fem af landets største komikere teamer op og begiver sig ud i landet.

Comedy BALLROOM er en anderledes måde at opleve stand-up på. Publikum får et destillat af landets absolut bedste komikere; der hver har knap en halv time til at levere sit show. Performancestilen er hurtig og energisk, en krævende disciplin, hvor komikerne mobiliserer deres allerbedste materiale.

Med de 5 stjerner på plakaten er der garanti for underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.

Om komikerne

  • Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, der med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde leverer solid underholdning til folket. Simon underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og der kvitteres med stående bifald og grin, så det gør ondt i mavemusklerne. Simon Talbots storslåede Danmarksturné ”Optur”, hans femte one man show, spillede for fulde huse i 2021 og 2022.

  • Mark le Fêvre. Jysk charmør og en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Du kender ham som Lasse Rimmers prygelknabe i TV2-succesen Stormester og som gæst i programmer som Klipfiskerne, Menneskekender og Natholdet. Det er også stor sandsynlighed for, at du har oplevet ham ude på landets helt store spillesteder med hans to anmelderroste one-man shows Bøvl fra 2019 og Heldig fra 2022 som han har optrådt for udsolgt sale med i hele Danmark.

  • Lars Hjortshøjs kæmpe talent for komik fornægter sig ikke. Det har banet vejen for en lang og imponerende karriere i både TV, radio og på film. Men det har alle dage været stand-uppen, der har været omdrejningspunktet for hans virke. Hans personlighed på scenen kombineret med en eminent evne til at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse helt for sig. Lars Hjortshøj er sammen med Benjamin Koppel netop nu aktuel med den nye landsdækkende musikalske comedy tour ‘Jazz & Jokes’, hvor komik og jazz blander blod.

  • Thomas Warberg har de seneste år som både TV-vært og komiker lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Som Politiken beskrev hans seneste onemanshow: Rockstjernekomiker med sans for mindreværd.

  • Lasse Madsen. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender. Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første oneman show, Forelsket, fik hele fire hjerter i Politiken.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy.

Se alle

En aften med Hugorm feat. Frank Hvam

Onsdag 29. nov 2023 - Kl. 20:00 - 22:00

Hvad får man, hvis man blander Simon Kvamm og resten af HUGORM med Frank Hvam?
Et musikalsk show inspireret af Talking Heads-koncertfilmen ‘Stop making sense’ og The Muppet Show.

Se event
Simon Kvamm med Hugorm og Frank Hvam i glas

Onkel Rejes Skide Skøre Juleshow

Lørdag 2. dec 2023 - Kl. 10:00 - 10:45

Af alle traditioner og årstider, så er julen den skøreste. Og elsker vi ikke alt det skøre. Derfor har Onkel Reje selvfølgelig lavet et skide skørt juleshow, som meget passende hedder Onkel Rejes Skide Skøre Juleshow.

Se event
onkelrejeskideskorejuleshow

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster