Til kamp mod ensomheden!

Til kamp mod ensomheden!

De fleste har oplevet at være ensomme, nogle i mere alvorlig grad end andre. Det er ikke specielt sjovt. Derfor støtter ODEON op om Folkebevægelsen mod Ensomheds vision om, at ingen i Danmark skal rammes af alvorlig ensomhed.

Uanset om du er medlem i en forening, medarbejder i en virksomhed, eller bare dig selv, kan du være med til at bryde tabuet omkring ensomhed.

Vi forsøger at sætte fokus på ensomheden, ved at deltage i ”Danmark Spiser Sammen”, som skal foregå i vores Café ODEON Social den 13. april. Her holder vi meget af fællesskab, og spiser jo faktisk sammen hver eneste aften. Arrangementet går ud på, at få dannet nye fællesskaber. Hvad enten det er i din opgang eller den lokale fodboldforening, så opfordrer vi folk til at skabe flere fællesskaber og deltage i kampen mod ensomhed.

March mod ensomhed

Udover at vi vil spise sammen, får vi besøg af Patrick Cakirli. Han marcherer mod ensomheden fra København til Århus. Undervejs slår han et smut forbi vores café og holder et lille oplæg om sin tur.

Dagen efter, den 14. april, sætter Patrick kurs mod Tommerup, med start fra ODEON. Her vil der være mulighed for at deltage i marchen, og gå skulder mod skulder i fællesskab.

Kommende koncerter & events

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

ODEONs Rytmiske Kor

Byens Scene

Køb billetter

Elvis The Musical

ODEON Store Sal

Køb billetter

Koncertmenu – Elvis the Musical

Restaurant Schiøtz

Køb billetter

Tina Dickow

ODEON Store Sal

Køb billetter

Morten Albæk – Ét liv. Én tid. Ét menneske – UDSOLGT

Carl Nielsen Salen

Køb billetter