Til kamp mod ensomheden!

Til kamp mod ensomheden!

De fleste har oplevet at være ensomme, nogle i mere alvorlig grad end andre. Det er ikke specielt sjovt. Derfor støtter ODEON op om Folkebevægelsen mod Ensomheds vision om, at ingen i Danmark skal rammes af alvorlig ensomhed.

Uanset om du er medlem i en forening, medarbejder i en virksomhed, eller bare dig selv, kan du være med til at bryde tabuet omkring ensomhed.

Vi forsøger at sætte fokus på ensomheden, ved at deltage i ”Danmark Spiser Sammen”, som skal foregå i vores Café ODEON Social den 13. april. Her holder vi meget af fællesskab, og spiser jo faktisk sammen hver eneste aften. Arrangementet går ud på, at få dannet nye fællesskaber. Hvad enten det er i din opgang eller den lokale fodboldforening, så opfordrer vi folk til at skabe flere fællesskaber og deltage i kampen mod ensomhed.

March mod ensomhed

Udover at vi vil spise sammen, får vi besøg af Patrick Cakirli. Fra den 1. april til og med den 28. april vil Patrick, i samarbejde med Folkebevægelsen, gå mere end 550 km fra København, ned over Østsjælland til Sydhavsøerne, videre over Langeland, Tåsinge og Fyn – og op gennem Jylland til Aalborg. Og han inviterer hele Danmark med – for han går kun, hvis han har følgeskab af andre – ellers vil han stå stille!

Dette gør han for at understrege vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed

Dagen efter, den 14. april, sætter Patrick kurs mod Vissenbjerg, med start fra ODEON. Her vil der være mulighed for at deltage i marchen, og gå skulder mod skulder i fællesskab.

Kommende koncerter & events