Restaurant

Restaurant

I ODEONs store hus finder du to forskellige spisesteder: Café ODEON Social og Restaurant Schiøtz. Café ODEON Social er placeret lige inde til venstre, når du kommer ind ad hoveddøren, mens Restaurant Schiøtz ligger på 1. salen lige over caféen.


Café ODEON Social

Café ODEON Social fungerer i dagtimerne som en hyggelig café, hvor du bl.a. kan nyde en kop kaffe, en toast, eller et stykke varm tærte med salat.

Om morgenen vil der være et udvalg af morgenklassikere såsom en bolle med ost/skinke og yoghurt med granola. Til frokost, klokken 12.00, ankommer dagens udvalg af varme tærter, som altid bliver serveret med frisk grøn salat. Er man ikke så meget til kaffen, kan man købe en lækker lemonade til maden.  

Om aftenen fungerer ODEON Social primært som restaurant. Her afholdes der fællesspisning, hvor alle caféens gæster sidder fordelt på de karakteristiske langborde, og deles om maden. Læs mere om fællesspisningskonceptet på Café ODEON Socials underside, hvor du også finder ugens menu og a la carte-menu.


Bordreservation til Café ODEON Social:
– Tlf.: 65 44 11 60
Eller online via formularen her.


Åbningstider for Café ODEON Social:
– Man. – lør.: 10.00 – 22.00


Restaurant i Odense - Fællesspisning i Café ODEON Social

Restaurant Schiøtz

Restaurant Schiøtz har åbent på næsten alle koncertaftener. Her serveres der en enten 2- eller 3-retters menu i forbindelse med aftenens koncert. ODEONs køkkenchef står for at sammensætte en menu bestående af årstidens bedste råvarer. På undersiden ’Koncertmenu’, kan du læse om den pågældende måneds menu.

Bemærk, at der i juli måned typisk ikke udbydes koncertmenuer.

Kommende koncerter & events