Rundvisning

Rundvisning

I ODEON kan man komme med på en af vores rundvisninger, hvor der er rig mulighed for at opleve husets helt enestående arkitektur fra nye vinkler. Man kommer til at opleve et af de første huse i Danmark, hvor musik-, teater- og konferencefaciliteter er samlet under ét tag. Besøget giver bl.a. et indblik i arkitekten bag bygningen, kunsten i huset samt visionen bag ODEON og meget mere.

På rundvisningen besøger man husets hjerte, Store Sal, der har plads til 1740 gæster, uden publikum. På en rundvisning kommer man rundt i ODEON med en af vores dygtige rundviser, der i lette overskrifter fortæller om historien bag huset og de mange muligheder, der med fordel kan benyttes af vores besøgende. Rundvisningen gør det muligt, at se Store Sal uden publikum i et helhedsperspektiv. Du kommer også bag om scenen, hvor man får fornemmelsen af scenens fleksibilitet og dens mange forskellige muligheder, der byder på et hav af forestillinger i huset. Man ser også backstage området, hvor man er helt tæt på kunstnernes opholdssted, før, under og efter endt forestilling, når vi slukker lyset og ønsker vores gæster en fortsat god aften. På denne rundvisning kommer man faktisk hele vejen rundt om ODEON.

VARIGHED

Den almindelige rundvisning: ca. 1 time og 30 minutter uden pauser.

GANGBESVÆREDE ELLER KØRESTOLSBRUGERE

Da rundvisningen foregår på flere etager anbefaler vi, at gangbesværede informerer rundviseren om det før rundvisningsstart. Rundviseren vil tilpasse det til ruten. Der tages hensyn til kørestolsbrugere, men vi anbefaler, at at du/I tager kontakt til vores eventkoordinator på kn@odeonodense.dk, før du/I køber en billet til en rundvisning. Vær dog forberedt på, at nogle områder af huset ikke vil være muligt at se.

RUNDVISNING FOR ENKELTPERSONER (OBS! UDBYDES IKKE I ØJEBLIKKET)

Som enkeltperson er det muligt at komme med på en af vores rundvisninger bestående af en offentlig gruppe på max 35 personer.

I tilfælde af at der er for få tilmeldte, tages der forbehold for annullering af den opgældende rundvisning, hvor de købte billetter refunderes eller evt. flytning til en anden gyldig dato. Hvis man har købt en billet, men er forhindret i at komme, vil det ikke være muligt at refundere din billet.

RUNDVISNING FOR STØRRE SELSKABER – GRUPPERUNDVISNINGER
Rundvisninger for kolleger, venner og familier kan også arrangeres i ODEON. I løbet af 2019 vil der være fire datoer, hvor I kan komme på rundvisning. Datoerne ligger to i foråret og to i efteråret. De datoer vil blive meldt ud hurtigst muligt.

Efter sidste tilmelding sendes fakturaen og det er herefter ikke muligt at aflyse rundvisningen og få refundering.

PRISER FOR RUNDVISNING:

Pris for voksne pr. person kr. 50,-

Børn op til 6 år er gratis. Derefter er prisen kr. 50,-

For større selskaber – Grupperundvisninger:

Pris for en gruppe på op til 30 personer kr. 2800,-

Prisen for tilkøb af enkeltbillet til grupper, der består af mere end 30 personer kr. 95,-

Kontakt: kn@odeonodense.dk

Kommende koncerter & events