ODEON midlertidigt lukket

ODEON midlertidigt lukket

Nyt fra ODEON: 17. december 2021

Som følge af de opdaterede retningslinjer, har ODEON og Café ODEON Social midlertidigt lukket fra og med søndag den 19. december 2021 til og med 16. januar 2022

Alle koncerter er fra dags dato er aflyst eller flyttet. Har du billet til et arrangement i lukningsperioden, har du enten allerede fået direkte besked fra den enkelte arrangør/billetudbyder, eller også gør du det de kommende dage. Arrangøren skal nok gøre opmærksom på, hvordan du kan forholde dig med netop din billet. Vær forsikret om, at vi og vores eksterne arrangører gør alt, hvad vi/de kan for at afklare alle arrangementer. Alle meldinger er på vej ud, men det tager tid, og alle arbejder på højtryk, så vi håber du har tålmodighed med os og resten af kulturbranchen.

Vi beklager de gener, det måtte medføre.

Vi følger konstant myndighedernes anbefalinger, og opdaterer løbende https://odeonodense.dk/info-vedr-corona-virus/ med både konkret håndtering, og også listen over berørte arrangementer – både bagudrettet, hvis du stadig skulle side med tvivlsspørgsmål om et arrangement, du skulle have været til, og selvfølgelig også for den kommende periode. Hold jer endelig orienteret dér.

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra os i ODEON.

Kommende koncerter & events