ODEON midlertidigt lukket til og med 3. januar 2021

ODEON midlertidigt lukket til og med 3. januar 2021

Som følge af de opdaterede retningslinjer, har ODEON midlertidigt lukket fra i dag og til og med 3. januar 2021

Alle koncerter fra dags dato og resten af året er aflyst eller flyttet. Har du billet til et arrangement i lukningsperioden, har du enten allerede fået direkte besked fra den enkelte arrangør/billetudbyder eller også gør du det de kommende dage. Arrangøren skal nok gøre opmærksom på hvordan du kan forholde dig med netop din billet.Vær forsikret om, at vi og vores eksterne arrangører gør alt hvad vi/de kan for at afklare alle arrangementer. Alle meldinger er på vej ud, men det tager tid og alle arbejder på højtryk, så vi håber du har tålmodighed med os og resten af kulturbranchen.

Vi beklager de gener, det måtte medføre, og er kede af at vi alle sammen går glip af nogle skønne julekoncerter, men glæder os til at nyde gode kulturoplevelser med jer alle sammen i 2021. I mellemtiden må vi nyde juletiden, traditionerne og nærværet hver for sig – derhjemme.

Vi følger konstant myndighedernes anbefalinger, og opdaterer løbende https://odeonodense.dk/info-vedr-corona-virus/ med både konkret håndtering, og også listen over berørte arrangementer – både bagudrettet, hvis du stadig skulle side med tvivlsspørgsmål om et arrangement, du skulle have været til i efteråret, og selvfølgelig også for den kommende periode. Hold jer endelig orienteret dér.

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra os i ODEON.

Kommende koncerter & events