ODEON knækker cancer – kom og vær med!

ODEON knækker cancer – kom og vær med!

ODEON vil I samarbejde med Danmark samle ind til Knæk Cancer i uge 43, og vi vil gerne invitere jer til at hjælpe os!

Vi tyvstarter Knæk Cancer ugen allerede søndag d. 21. oktober, hvor vi i Café ODEON Social strikker hjerter m. Knæk Cancer blomsten på. Kom ind og lav et hjerte i kampen mod kræft, pr. hjerte der laves donerer ODEON 50 kr. til det gode formål. Vi sørger for alt materiale, og det er gratis at deltage.
Dette hyggelige arrangement gentages igen onsdag d. 24. oktober.

Vil du også gerne være aktiv imens du støtter det gode formål, kan du deltage i vores Knæk Cancer Yoga. Udover ODEONs normale søndags yoga m. morgenmad, vil der være mulighed for at deltage i Knæk Cancer Yoga kl. 11.30. Det koster kr. 50 at deltage i denne særlige yoga, og beløbet går ubeskåret til det gode formål.

ODEON knækker cancer og arrangerer et kæmpe KNÆK CANCER Lotteri

Vi har et ønske om, at samle så mange penge ind som muligt til kampen mod den skrækkelige sygdom. Vi har derfor skaffet en masse fine præmier til ODEONs Knæk Cancer Lotteri.
ODEON vil gerne give noget igen, til folk der vil støtte kampen mod kræft. Vi samler derfor ind til Knæk Cancer gennem donationer og håber at I vil være med til at donere penge via vores indsamlingsbøsser. Der vil samtidig blive trukket lod blandt alle der har afleveret et lod. Så kom ind og doner penge til det gode formål, når du alligevel skal have et lod til puljen.
Donationer og lodder er tilgængelige fra uge 42, til og med lørdag d. 27. i uge 43.

Al donation vil gå ubeskåret til Knæk Cancer, så tag din familie og venner i hånden, kom ind i ODEON og doner et beløb så vi sammen kan bekæmpe den skrækkelige sygdom.
Se mere om lotteriet og konkurrencebetingelserne her.
Indsamlingsbøsser, til donation, og lodder findes ved Café ODEON Social.

Sådan kan du også støtte Knæk Cancer hos ODEON

Vi har i anledning af Knæk Cancer ugen fået vores skønne bagere til at bage en speciel kage, hvor overskuddet vil gå ubeskåret til det gode formål. I hele uge 43 vil du derfor, i Café Social, kunne købe disse kager. Pr. solgt kage vil 10kr. gå ubeskåret til Knæk Cancer. Så kom ind i Café ODEON Social og køb en kage, eller tre, og vær med til at støtte kampen mod kræft.

Og når du alligevel er i ODEON for at opleve de mange aktiviteter og arrangementer, så send en Snap med ODEONs SnapChat filter. Hver gang filteret bruges i uge 43 donerer ODEON 1 kr. til kampen mod kræften.

Kunne du også tænke dig en fed konkurrence, og samtidig sætte fokus på kræft? Så er du heldig! ODEON holder i uge 43 Instagram konkurrence, og udlodder en helt fantastisk ODEON-pakke. Alt du skal gøre er, at bruge hashtagget #odeonknækkercancer på Instagram i løbet af Knæk Cancer ugen. Den kæmpe ODEON-pakke indeholder masser af drinksbilletter og 2 x billetter til syv koncerter; blandt andet Kærlighed ved Første Hik og Alex Vargas.

 

Kom ind til ODEON og hjælp os med at knække kræften, måske er du også heldig at vinde en fin præmie imens du også kan støtte Knæk Cancer.

Kommende koncerter & events