ODEON knækkede cancer

ODEON knækkede cancer

Uge 43 hos ODEON stod i Knæk Cancers tegn. I ODEON ville vi gerne være med til at støtte det gode formål og havde derfor lavet forskellige tiltag til at samle penge ind.

Heldigvis var alle vores dejlige gæster med på denne idé, hele ugen har der været stor opbakning til alle vores tiltag. Dette er vi meget glade for og sætter stor pris på, det gør at vores arbejde er det hele værd. TAK FOR DET!

Hvordan har vi så hjulpet hinanden med at støtte en god sag?

Forskellige måder at samle penge ind

Vi startede Knæk Cancer ugen en dag for tidligt, ved at holde en ekstra Yoga time søndag den 21/10. Dette blev taget positivt imod og 12 friske yoggis mødte op.

Hele ugen var der mulighed for, at bruge vores Knæk Cancer Snapchat filter. Hver gang vores gæster brugte filteret, ville ODEON donere kr. 1.

Café ODEON Social har hele ugen solgt hjerter, kager og tatoveringer. Specielt kager var meget populære og blev revet væk hver dag.

Rundt omkring i ODEON var der sat indsamlingsbøsser frem, hvor vores gæster gratis kunne deltage i et lotteri vi havde lavet. Selvom det var gratis at være med, var der stadig mange der var så gavmilde at støtte med et beløb for at være med i konkurrencen. Vi er meget stolte over, at vores gæster gerne vil være med til, at støtte en god sag sammen med os.

Men hvor mange penge, har vi sammen fået samlet ind?

Tusind tak

Alt i alt, har vi tilsammen samlet kr. 15.200. Dette er vi i ODEON utrolig glade for og vil gerne sige tusind tak til alle, der har hjulpet os med at knække cancer.

Kommende koncerter & events