ODEONs KNÆK CANCER Lotteri

ODEONs KNÆK CANCER Lotteri

Vi har skaffet fantastiske præmier fra en lang række gavmilde sponsorer – vi vil derfor gerne give noget igen, til dem som donerer penge til Knæk Cancer, gennem et kæmpe lotteri!

Vi håber I vil være med til at donere penge i vores indsamlingsbøsser, alle donationer går ubeskåret til Knæk Cancer. Tag din familie og venner i hånden, kom ind i ODEON og doner penge til det gode formål, når du alligevel skal have et lod til puljen. Kun sammen kan vi bekæmpe den skrækkelige sygdom.

De fine præmier i lotteriet er blandt andet sponsoreret af H.C. Andersen Festspillene, BC Catering og H.J. Hansen – lotteriets hovedpræmie er en flot cykel, sponsoreret af Royal Unibrew!

Alle vindere får direkte besked på mail, ligesom det vil være muligt at se udtrækningen af vinderne af hovedlotteriet live på ODEONs Facebook.

Vi trækker ekstra præmier

Som afslutning på Efterårsferien vil der blive trukket lod om en mindre præmier blandt alle lodder indleveret i løbet af ugen. Samtidig vil der hver dag i Knæk Cancer ugen, uge 43, yderligere blive udtrykket en mindre præmie blandt dagens lodder.
Alle lodder vil, uanset hvad, selvfølgelig indgå i det store Knæk Cancer Lotteri, som trækkes søndag d. 28. oktober.

Alt du skal vide om ODEONs store KNÆK CANCER Lotteri:
  • Vi håber i vil donere et symbolsk beløb i forbindelse med at i får et gratis lod til lotteriet. Deltagelsen er ikke købsbetinget og det er frivilligt at donere.
  • 1 lod pr. person – man kan kun vinde en gang i hovedpuljen og en gang i ekstra puljen.
  • Lodder kan fås hver dag i uge 42 og uge 43
  • Lodderne kan fås Café ODEON Social
  • Hovedpræmien er en flot cykel(voksen)
Konkurrencebetingelser:
  • Præmierne skal afhentes på ODEON i Odense, hvis man er forhindret i at afhente den i ODEON går præmien til en anden.
  • Man vil blive kontaktet på den oplyste e-mail og tlf. nr. d. 29. oktober, og bedes svare tilbage inden for 7 dage, for nærmere aftale omkring præmien.
  • Ved at deltage i lotteriet giver man ODEON lov til at nævne ens fornavn ved evt. udtrækning til præmie via live-streamen.

Kommende koncerter & events