ODEON GRAND PRIX

Du er her

ODEON præsenterer, i samarbejde med Odense Kommune og Ugeavisen Odense, et Melodi Grand Prix for Odenses SFO-børn i 3. - 4. klasse. 

Dette event vil være en oplagt mulighed for børn, og medarbejdere i SFO’en, for at arbejde med sang, musik og dans henover efteråret.

Børnene får lov at stå på scenen i Store Sal i ODEON og opleve, hvordan det er at være en superstjerne for en dag sammen med deres venner og klassekammerater.

 

OGP

 

HVEM KAN DELTAGE: 

De ældste børn i SFO (3.klasse) samt SFO2 (4.klasse) i Odense Kommune. Tilmelding kan ske som en samlet klasse eller som grupper. Det er muligt at tilmelde flere klasser/grupper fra samme SFO. Børnene vælger selv, hvor mange der ønsker at være sangere og dansere. 

 

SPROG OG FREMFØRELSE: 

Sangen skal synges på dansk, og deltagerne skal selv stå på den store scene i ODEON og synge den. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange deltagere, der må være på scenen. OGP er et børneshow, hvorfor voksne ikke er tilladt på scenen eller i sangen. Showet afvikles som singback (musikken afspilles digitalt og selve sangen synges live). Singback-filen må gerne indeholde kor sunget af deltagerne selv, eller øvrige fra SFO’en/klassen, der også medvirker på scenen under fremførelse af sangen. Den må IKKE indeholde voksenstemmer. I må gerne have musikalske instrumenter med på scenen, men de bliver ikke slået til, da showet er singback. Hver klasse/gruppe står selv for deres outfit til showet. OGP er et show for børn, og derfor frabeder ODEON bare maver, voksen makeup eller udfordrende tøj på scenen.

 

VARIGHED AF SANGEN:

ODEON har vedtaget, at den færdige sangs længde skal være mellem 2:30-3:00 minutter. 

TILMELDING, DEADLINE & JURY: Hvis man ønsker at deltage i OGP, skal dette tilkendegives ved indsendelse af tilmeldingsformularen senest fredag d. 12. oktober 2018.

 

Senest fredag d.14. december 2018 sendes en video eller lydfil, så vi i ODEON kan få en ide om, hvad det er, at børnene ønsker med deres sang. Sangen behøver ikke at være 100% færdig.  

Juryen vil derefter udvælge 10 sange, der deltager i det store finaleshow fredag d. 22. februar 2019. Juryen består af Torben Iversen, Rune Kallager, Carsten Friis og Anita Lykkegård og Bubber vil være vært på dagen. De udvalgte bliver offentliggjort medio januar 2019, og den færdige sang og tekst skal være indsendt til ODEON senest fredag d. 1. februar 2019. Bemærk: Alt materiale sendes til odeon@odeonodense.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst Kristine Nielsen på kn@odeonodense.dk

 

Hent formularen her 

 

PRÆMIE:

Vinderne får en kæmpe pokal og en fest i Café ODEON Social. 

 

SHOWDAG:

Den 22. februar 2019 klokken 14. (bemærk at der tages forbehold for ændringer i tidspunkt) afholdes OGP i Store Sal i ODEON. Det vil være gratis for alle deltagende SFO’er af deltage i dette arrangement. Alle forældre, søskende, bedsteforældre, tanter, onkler osv. har mulighed for at købe billetter til showet via www.odeonodense.dk.

 

RETTIGHEDER: 

Det er et krav, at de tilmeldte selv skal skrive deres egen tekst. Børnene vælger selv, om de ønsker, at bruge en eksisterende kendt melodi eller om de ønsker, at skrive deres egen melodi- og dermed selv have alle rettigheder. Uanset hvad børnene vælger, er det i orden at bede forældre, lærere, pædagoger mv. om hjælp. Børnene skal blot have en bekræftelse på, at de har fået hjælp af en voksen, men at rettighederne til teksten/melodien er deres alene. I forhold til KODA, så sørger ODEON for, at alt bliver korrekt registreret. ODEON forbeholder sig retten til at afvise og censurere teksten, hvis ODEON finder teksten anstødelig eller lignende. 

 

REPRÆSENTATION OG TIDLIGERE AGEREN: 

OGP er en amatørkonkurrence og vi ønsker derfor ikke, at nogle deltagere har konkurrencemæssige fordele i forhold til de resterende deltagere. Det betyder, at den sang børnene laver, ikke må have været kommercielt udgivet. De må som tidligere nævnt gerne vælge en kendt melodi, men selve teksten skal de selv lave. Der må således ikke laves en coverversion af en tidligere kendt sang. Ingen må have udgivet en kommerciel CD, ej heller have kontrakt med et pladeselskab eller lignende, da OGP udelukkende er et amatørshow. 

 

VI HÅBER, AT I HAR LYST TIL AT DELTAGE I ÅRETS OGP - OG VI GLÆDER OS TIL AT SE OG HØRE JERES SANGE!

 

*ODEON forbeholder sig retten til at aflyse arrangementet d. 1/1-19, såfremt der ikke er nok deltagere

 

 

Nyt fra Odeon

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2