Nyheder

Nyheder

Glædelig jul og tak for i år
18/12/2018
Glædelig jul og tak for i år
Skrevet af Sara Ekknud, kulturchef ODEON   Først og fremmest så vil jeg ønske dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår. Jeg synes, at det er helt vildt, at der allerede er gået endnu et år. Det første hele kalenderår er nu gået i ODEON. Næsten 300 kulturelle arrangementer har vi holdt, og ca. 100 af de store koncerter. Vi har ramt hundredtusind gæster til koncerter i Store Sal. Chippendales, Wagners Ring, Søren Østergaard, Cliff Richard, Årets Pressefoto, Folkeklubben, Chess, Thomas Helmig og mange mange flere har gæstede ODEON. Mit bedste bud er, at vi har haft ca. 250.000 gæster til kultur i år. Det er vel faktisk meget godt på det første hele år, hvor vi har åbent. Et år har jo altid højdepunkter: Og et af dem må være vores Sangklub. Mandag efter mandag har mange hundrede mennesker været samlet i foyeren. Højskolesangbøgerne er blevet luftet flittigt, og mange dejlige timer har vi brugt sammen. En stor tak skal i den forbindelse lyde til Hanne Askou, som spiller hver gang. Jeg er så glad for, at så mange gider komme og synge med mig. Tak for det. ODEONs rytmiske kor, er her sidste på året, kommet til verden. Seje Janne Wind er korleder, og jeg er helt sikker på, at det bliver den næste helt store succes i ODEON. Et andet højdepunkt på året har været vores sommerkoncert. 700 glade unge mennesker stod udenfor ODEON, da vi for første gang rejste en udendørsscene. Fool spillede og stemningen var god. Det var en fantastisk dag. En fast udendørsscene er klart én af de ting, som står aller øverst på min ønskeliste til 2019. Vi må også nævne TV2 store show, som vi havde i oktober. Det var første gang, at vi lagde hus og scene til én så stor tv-transmission. Det var en super oplevelse, og heldigvis så ODEON fantastisk ud på tv 😊 Jeg vil personligt selv huske 2018 for året, hvor vi gik fra at være gode til bedre – kun takket være alle ansatte. Så 2018 er virkeligt deres år. Vi har fået styr på rigtig mange administrative og afviklingsopgaver. Vores barer, kontrollører, backstage og vores koordinatorer har alle været imponerende gode. Kurven har været stejlt stigende, og vi er efterhånden blevet rigtig gode til alle opgaver i et koncerthus. Det er tydeligt at se, at vi har fået en stor erfaring, arbejdsro og et fantastisk sammenspil mellem kollegaerne. Det er klart et kæmpe fællesskab som gør, at ODEONs kulturafdeling har haft så stor succes i år. Så tusind tak til alle mine kollegaer i afdelingen. I er mega seje!   2019 venter om lidt, endnu flere koncerter kommer. Vi skal være bedre, større og én endnu stærkere kulturscene i Odense. Det er mit og vores mål. Slutteligt tak til alle vores sponsorer, samarbejdspartnere og alle vores venner af huset. Tusind tak for, at I hjælper os i hverdagen. I er uundværlige!   Vi glæder os til 2019!  
Netværk, musik og fredagsbar
11/12/2018
Netværk, musik og fredagsbar
… det er hovedkomponenterne i ODEONs nye Business Bar. Vi har længe ønsket at være værter for et mødested, hvor folk kan komme og tale sammen på kryds og tværs af virksomheder, foreninger, klubber osv., og skabe en form for fællesskab omkring dette. ODEONs Business Bar kommer til at fungere således, at man møder op, hører et inspirerende oplæg, og derefter hygger rø.. (host) bagdelen ud af bukserne! Hvad enten man ønsker at finde nye samarbejdspartnere, flere at sparre med, eller bare har lyst til en kold cola i godt selskab, er man hjertelig velkommen. Business Baren bliver et sted, hvor du kan udvide dit professionelle netværk i et afslappet og uformelt miljø. Når man møder personer fra andre virksomheder til konferencer, messer, aftalte møder eller lignende, er betingelserne noget anderledes. Man mødes i et lidt strammere erhvervsøjemed, og det er ikke i disse tilfælde, at man lærer hinanden at kende eller får skabt det tillidsforhold, der senere hen kan udvikle sig til et samarbejde. Førend tillid opstår, skal der et mere afstresset og behageligt miljø til, rolige nerver, færre forstyrrelser og måske lidt koldt til ganen. Det er sådan ca. sådan et networking safe space kan beskrives – og det er lige præcis det vi ønsker at skabe for alle vores dejlige samarbejdspartnere. I et networking safe space skal du også være i stand til at være dig selv, du behøver ikke nødvendigvis tage din arbejdstitel med, den kender vi sikkert allerede. Du må hjertens gerne trække skjorten op ad bukserne og løsne håret. Til den første fredagsbar, den 25. januar 2019, mødes vi klokken 15.30, og kort herefter vil Martin Brems komme og præsentere et lille oplæg om ’Social Business’, og fra klokken 16.00 er der fri leg og hygge. Vi håber at dette kan blive starten på et langvarigt og dejligt fællesskab, og en god grobund for en hulens masse gode idéer og samarbejder. Når ja, og husk at vi i ODEON, indtil den 22. december, samler på julehjerter! Spar Nord-Fonden har igen i år, været så generøse at deltage i vores julevelgørenhedsprojekt, som dette år går ud på at flette julehjerter. For hvert julehjerte vi indsamler, donerer Spar Nord-Fonden 1 kr.. Pengene går til Løkkehus Børnehjem og Døgninstitution Birkelund her i Odense.  
Uniplate A/S donerer kunst af VESTHOLM til ODEON
30/11/2018
Uniplate A/S donerer kunst af VESTHOLM til ODEON
Tusind mange tak! René Jantzen, som står bag den grafiske full-service virksomhed Uniplate A/S, har valgt at donere et 3 meter højt stykke fotokunst til Odeon. Billedet som bærer titlen 'ODEA of ODEON' er skabt af kunstnerparret VESTHOLM som består af Marianne Vesterled og Tue Holmgaard. I forbindelse med åbningen af Odeons Kunstrute august 2017, blev 'ODEA of ODEON' printet på storformatprinter hos Uniplate A/S Grafisk. Kunstnerparret VESTHOLM er blevet kendt for deres avantgardistiske og grænsefetischistiske fotografiske værker, hvor de fortæller kontrastfyldte historier og kombinerer det absurde og bizarre med det drømmende og erotiske. Under overskriften Personas udforsker og udstiller VESTHOLM visuelle fortællinger om den menneskelige kompleksitet og overvæld af karaktértræk. 'ODEA of ODEON' er ingen undtagelse, og det forlyder at hun imod alle odds fandt sit stærke udtryk en kold novembernat i Odeons tomme parkeringskælder. Siden ophængningen har billedet bragt mange smil på læben, (be)undrende blikke og utallige selfies blandt Odeons gæster, og vi er derfor vanvittig glade over at kunne annoncere, at Odeon nu kan tilføje billedet til vores permanente kunstudstilling. Odeon takker stort for denne smukke og bemærkelsesværdige julegave til byens kulturhus.
Klumme: Nu er julen altså startet!
28/11/2018
Klumme: Nu er julen altså startet!
Skrevet af Mads Jacobsen, Digital Media Manager i ODEON Her i ODEON er vi MEGET glade for julen, så det har været svært at vente på den dag, hvor vi kan pynte op, uden vi gør folk trætte af julen før tid. Det ville være så trist. Der er selvfølgelig ingen jul uden juletræ, og hvis størrelsen af juletræet er direkte proportional med hyggen, så bliver det rigtig hyggeligt i år! Hele 8m måler juletræet fra top til tå, og som om det ikke var nok, er det kronet med en julestjerne på 1m i diameter. Det fylder altså godt i foyeren! Vi håber alle de glade gæster til vores juleshows de kommende uger ikke vælter over det. Men julen er jo andet end juletræer og fester. Som bekendt er den hjerternes fest, og som jeg skrev om for ikke så lang tid siden, tager vi det bogstaveligt i år. Der skal nemlig flettes julehjerter, helst rigtig mange af slagsen. Der sker nemlig det, at for hvert hjerte der bliver afleveret i vores foyer fra d. 30. november og frem til d. 22. december, kvitterer SparNord med 1kr, som vi giver videre til børnehjemmene Løkkehus og Birkelund. Overrækkelsen finder sted d. 22. december i ODEON, og alle kan komme og overvære den, vi har faktisk også arrangeret lidt juleløjer. Hvordan fungerer det så med de hjerter? Jo, man kan f.eks. flette dem derhjemme efter bedste evne, vi diskriminerer hverken på farver, størrelse, eller design. Er man som undertegnede ikke helt så skarp i håndarbejde, kan man også komme ind i julehjerteværkstedet, der holder åbent hver dag i indsamlingsperioden. Værkstedet har alt hvad man skal bruge: Saks, papir, skabelon og vejledninger. Så hvad venter du på? Fat saksen, flet papiret og få gang i produktionen i en god sags tjeneste! Og hav så lige en rigtig glædelig jul.
Kørevejen i Odense P skal males om
19/11/2018
Kørevejen i Odense P skal males om
Efter 2 års drift i parkeringskælderen, er det nu nødvendigt for Odense kommune at vedligeholde kørselsvejene. Det betyder at dele af kælderen vil være spærret af i perioder. Arbejdet udføres i 3 etaper Første etape udføres: 19. november til 25. november  Fra trappetårn P14 til P10 inkl. rampen til Nørregade er lukket. De to andre ramper skal bruges. Anden etape planlægges til: 26. november til 2. december Fra trappetårn P10 til og med P05. TBT rampen vil være lukket. De to andre ramper skal bruges, og man kan ikke krydse fra Hans Mules Gade til TBT-delen af kælderen. Tredje etape planlægges til: 10. december til 16. december ODEON-delen af kælderen. Fra trappetårn P05 til P01. Rampen ved Hans Mules Gade vil være lukket. De to andre ramper skal bruges. Det er planlagt til perioden 10. dec. – 16. dec. 2018. Det er især 3. etape, der kan give udfordringer for gæster i ODEON, da stort set hele ODEON-delen af P-kælderen og hovedindgangen fra P-kælderen vil være spærret en uge. Det betyder at gæster (fra P-kælderen) i uge 50 vil skulle parkere i TBT-delen og benytte den lille ”gulddør” som adgangsvej til mellemgangen til garderoben og videre op i ODEON. P05 vil kunne anvendes i både etape 2 og etape 3. I etape 2 vil man ikke kunne gå i P kælderen mellem ODEON-delen og TBT delen.
Klumme: Hverdagens små glæder
15/11/2018
Klumme: Hverdagens små glæder
Skrevet af Sara Ekknud, kulturchef Inden vi ser os om, så er året jo gået. Jeg synes, at det er helt vildt, at det er gået så stærkt. Det er næsten allerede næsten et år siden, at vi (og alle de søde børn i Odense Kommune) lavede verdens længste juleguirlande. Det gav 25.000 kroner til julemærkehjemmene og en masse gode oplevelser. Fra næste uge skal børn hjælp børn igen. I år laver vi flettet julehjerter, og der bliver igen givet penge til velgørenhed fra Spar Nord Bank. I år er det Odenses to børnehjem, som nyder godt af det. Det var så fint sidste år, at se hvordan de små børnehavebørn kom stolt ind i ODEON med deres guirlander, så de kunne hjælpe andre børn. Jeg glæder mig over, at vi kan være med til at gøre en lille forskel i nogle børns liv. Nå, det var faktisk ikke det, som jeg ville skrive om – og så alligevel for det her handler også for, at gøre en forskel for nogle andre mennesker. I torsdags havde vi besøg af Niels Lan Doky Trio. De spillede fantastisk. Jeg havde personligt glædet mig længe til at opleve deres koncert – og de skuffede på ingen måde. Med til koncerten var én af deres største fans. Nemlig Cheiko fra Tokyo, som var fløjet hele vejen fra Japan til København, og så videre med tog til ODEON og Odense, kun for at opleve denne koncert. Det er da helt vildt imponerende. Tænk en gang, at man kan være en så stor fan, at man vil rejse så langt for at opleve en koncert. Nå, men efter koncerten skulle hun selvfølgelig op og hilse på bandet, og der bliver jeg kaldt ind, så jeg også kan møde Cheiko. Og ved I så hvad? Jeg fik dæleme en gave fra hende til ODEONS personale. Hun ville vise sin taknemmelighed over, at hun kunne være gæst i vores hus. Det er da simpelthen så fint. Jeg blev så glad. Aldrig før har jeg haft den oplevelse, og ja – det gav mig da det største smil på læben. Det var som om at oprydningen gik meget nemmere og hurtigere for os alle, da vi gik der med chokoladen i lommen, som vi havde fået. Og lad os slutte, der hvor det hele startede: Jeg synes, at I alle sammen skal flette et julehjerte. Det behøver ikke være pænt, godt flettet eller noget som helst. Der er ingen krav. Når det er gjort, så skal I komme herind i ODEON med det. Vi har fra den 30. november et markeret område, hvor man skal lægge sit hjerte, så man kan være med til at gøre en forskel. Hver dag tæller vi op, hvor mange hjerter, som vi har fået. Den 22. december gør vi så status, og overrækker pengene til de to børnehjem. Pengene skal i øvrigt bruges på at give børnene helt almindelige oplevelser, som alle andre børn får. Så det er en tur i Legoland, i biografen eller måske bare på restaurant. På den måde så blev julen 2018 virkelig hjerternes fest.
Vil du udstille i ODEON?
14/11/2018
Vil du udstille i ODEON?
Til foråret 2019 byder ODEON velkommen til en ny Kunstrute, og du har nu muligheden for at blive en del af den! ODEON vil gerne invitere unge kunstnere på Fyn til at bidrage med deres kunst og derigennem få en platform hvorfra de kan gro og udvikle deres kunstneriske talenter. ”Det er vigtigt at støtte kreative unge i deres arbejde for at realisere deres drømme, så de kan vokse som individer og være med til at skabe et reflekteret samfund” siger kulturchef Sara Ekknud Windell. Hvis du er interesseret i at blive en del af Kunstruten, så kom med dit bud og skriv til kunstansvarlig Tina Steenbock Petersen på tp@odeonodense.dk. Så kan det være, at du er en af de heldige der får lov til at udstille din kunst i ODEON.
Det handler kun lidt om jul
07/11/2018
Det handler kun lidt om jul
Skrevet af: Mads Jacobsen, Digital Media Manager i ODEON Der sker mange ting I ODEON for tiden og bag kulisserne er vi altid i gang med det der skal ske som det næste. For de fleste er julen nok den næste store begivenhed, der venter lige om hjørnet. Således også hos os. Lad mig skynde mig at sige, at dette ikke er en klumme om jul bare for julens skyld i det øjemed at sælge noget. Tvært imod, for os handler det om at give noget. Selvom ODEON er et ungt hus, og det kun er anden gang vi selv fejrer jul, er der allerede opstået noget der ligner en tradition for gøre noget vildt, som gavner andre. Gerne børn. Endnu bedre er det, hvis andre børn hjælper med. Sidste år var det verdens længste guirlande som Odenses børn hjalp os med at samle. Godt 10km blev det til, som SparNord var så venlige at veksle til 25.000,- som gik til julemærkehjemmene. I år er det julehjerter, ganske i H.C. Andersens ånd. For hvert julehjerte der afleveres i vores specielt indrettede postkasse i ODEONs foyer, donerer SparNord nemlig 1kr til et formål som vi har valgt, og vi tænkte det i år skulle være helt i Odenses tegn. Talen på kontoret faldt hurtigt på børnehjem og efter lidt research fandt vi frem til Løkkehus Børnehjem og Døgninstitution Birkelund. Vores naivitet på området var dog også åbenlys; hvad er et børnehjem anno 2018? Hvad er det de har brug for? Det måtte vi blive klogere på. Så jeg tog med en kollega på besøg, og jeg skal da love for vi blev klogere. Faktisk er jeg ikke sikker på hvad vi havde forventet, men begge steder oplevede vi en stærk vision om at give børnene og deres familier de bedst mulige forudsætninger for at få en bedre hverdag, uanset hvilke udfordringer det enkelte barn eller dets familie måtte have. Vi havde måske troet at nogle ekstra julegaver ville være en rigtig god idé, men som sådan var det ikke de materialistiske goder der var bud efter, snarere de gode oplevelser. Vi har fuld tillid til at hvad der måtte komme af penge bliver brugt af personalet på hjemmene til at give de helt rigtige oplevelser. Så flet jeres julehjerter og aflever dem hos os i december! Husk at se det komplette program for julen i ODEON
Bordreservation i Café ODEON Social
31/10/2018
Bordreservation i Café ODEON Social
ODEON Social efterkommer jeres ønske! Fra i dag kan du i Café ODEON Social reservere plads til fællesspisning hver dag. Meningen med fællesspisning har været, at lave et koncept der differentierede sig fra andre og som fik folk til at mødes og socialisere. Louise Halmø fra Caféen udtaler: ”Der var stor efterspørgsel fra vores gæster, om at man måtte lave en reservation på forhånd og vi ønsker selvfølgelig at imødekomme vores gæsters ønsker.” For at beholde konceptet vil der altid være mulighed for drop-in på dagen, så selvom man kan reservere på forhånd nu, vil der aldrig blive udsolgt på reservationer. Fællesspisning er stadig kl. 18.00 og prisen er den samme, kr. 89,- for voksne og kr. 59,- for børn - dette gælder alle ugens dage. Caféens åbningstider forbliver også uændret og er de er kl. 10 – 22 hver dag. For at reservere til fællesspisning, ringer man ind til caféen på 6544 1160. Hvis man kommer et større selskab må man også gerne sende en mail til cafesocial@odeonodense.dk
ODEON knækkede cancer
30/10/2018
ODEON knækkede cancer
Uge 43 hos ODEON stod i Knæk Cancers tegn. I ODEON ville vi gerne være med til at støtte det gode formål og havde derfor lavet forskellige tiltag til at samle penge ind. Heldigvis var alle vores dejlige gæster med på denne idé, hele ugen har der været stor opbakning til alle vores tiltag. Dette er vi meget glade for og sætter stor pris på, det gør at vores arbejde er det hele værd. TAK FOR DET! Hvordan har vi så hjulpet hinanden med at støtte en god sag? Forskellige måder at samle penge ind Vi startede Knæk Cancer ugen en dag for tidligt, ved at holde en ekstra Yoga time søndag den 21/10. Dette blev taget positivt imod og 12 friske yoggis mødte op. Hele ugen var der mulighed for, at bruge vores Knæk Cancer Snapchat filter. Hver gang vores gæster brugte filteret, ville ODEON donere kr. 1. Café ODEON Social har hele ugen solgt hjerter, kager og tatoveringer. Specielt kager var meget populære og blev revet væk hver dag. Rundt omkring i ODEON var der sat indsamlingsbøsser frem, hvor vores gæster gratis kunne deltage i et lotteri vi havde lavet. Selvom det var gratis at være med, var der stadig mange der var så gavmilde at støtte med et beløb for at være med i konkurrencen. Vi er meget stolte over, at vores gæster gerne vil være med til, at støtte en god sag sammen med os. Men hvor mange penge, har vi sammen fået samlet ind? Tusind tak Alt i alt, har vi tilsammen samlet kr. 15.200. Dette er vi i ODEON utrolig glade for og vil gerne sige tusind tak til alle, der har hjulpet os med at knække cancer.
Fyens Forum-udstilling kommer til ODEON!
29/10/2018
Fyens Forum-udstilling kommer til ODEON!
Odense Stadsarkiv arbejder disse dage på en udstilling om Fyens Forum, og den skal stå i ODEON. Arkivar for Odense Stadsarkiv, Johnny Wøllekær forklarer, at udstilling kommer for at markere, at man nu har fundet arvtageren til Fyens Forum, nemlig ODEON Odense. Han forklarer ydermere, at de netop nu søger levende billeder, gemte billetter, plakater eller måske bare et godt minde fra koncerter i huset, som kan være med i udstillingen. Kort om Fyens Forum: Bygningen, som var tegnet af Odense-arkitekten Harald Krogsgaard, havde adresse på Sortebrødre Torv og blev indviet i 1936. Huset var oprindeligt forbeholdt udstillinger, men undervejs besluttede man at udvide, således at sportsbegivenheder, møder og koncerter også var muligt. Fyens Forum med sin cirkelrunde kuppelsal og en rektangulær sal, et areal der talte 5.600 kvadratmeter gulvareal. Stedet blev indviet i selskab med både kronprins Frederik og kronprinsesse Ingrid, mens daværende statsminister Thorvald Stauning var bland hovedtalerne. Spillestedet var i en længere periode Odenses mest populære, og husede desuden koncerter med store internationale stjerner som Rolling Stones, Led Zeppelin, Louis Armstrong og The Who. Udstillingen vil uden tvivl, bringe nogle af de gode gamle minder frem, og det glæder vi os til! Udstillingen kommer til ODEON næste år!
Klumme: Vi får et kor
29/10/2018
Klumme: Vi får et kor
Endnu en drøm bliver opfyldt! Skrevet af Kulturchef Sara Ekknud Windell Længes du efter at synge i et kæmpe rytmisk kor, hvor stemmerne løfter og flytter, hvor energien er høj og man næsten ikke kan falde ned bagefter? Ja, gør du ikke? Det vil jeg håbe, at nogen gør. Jeg har længe gået og leget med idéen, om at det kunne være enormt sjovt at lave vores eget kor. Et kor, som vi kunne bruge til diverse events – måske skulle de en dag ind og synge på store scene? Eller måske skal de ikke. Det kan måske også bare være et hyggeligt uforpligtende kor, hvor man kan komme og synge med, hvis man har tid og lyst. Min drøm tog fart, da jeg var på efterårsferie, og jeg brugte et par dage væk fra ODEON i sydens sol. Et par dage væk fra dagligdagen, hvor man kan tænke store og små tanker. En formiddag gik vi en god tur, og jeg nævnte for min mand, at jeg enormt godt kunne tænke mig et kor. ODEONs helt eget kor. Vi talte længe om, hvordan og hvorledes man kunne gøre det, så da jeg kom hjem igen og genfandt min computer, så var jeg ikke mange minutter om at skrive til Janne Wind. Jeg kender Janne via ODEON. Jeg tør godt sige, at hun er en af Danmarks største rytmiske korkapaciteter, og er i forvejen korleder for Pop'n Soul på Midtfyn og Gospelkoret SoulSingers fra Odense. Vi har før lavet ting sammen, og holdt korworkshops i ODEON med op til 700 medvirkende, og så er hun bare super dygtig og en garant for festlige korprøver med lækker musik og god energi. Så skulle jeg have et kor, så ville jeg også gerne have en super dygtig korleder. Og det er hun. Janne sagde heldigvis ja. Min lille drøm om, at vi sammen i ODEON kunne fået et kor bliver faktisk til virkelighed. Hvorfor vil ODEON have et kor, tænker du måske? Det vil jeg have fordi, at jeg ønsker, at ODEON skal være et åbent, involverende og fællesskabsorienteret hus. Vi har fællesspisning – en sangklub og nu også et kor. Et rytmisk kor, hvor alle kan være med. Vi har ikke optagelsesprøver eller krav om at man faktisk kan synge. I vores kor handler det bare om at være med. Og så lover man, hvis man dukker op at give den fuld skrald ind i fællesskabet. Kært barn har jo mange navne, og et navn skal det jo også have. Lige nu hedder det: ODEONs rytmiske kor ved korleder Janne Wind. Det er ikke specielt festligt. Janne Wind og jeg var faktisk også totalt enige om et navn. Faktisk havde vi mere travlt med at rose hinanden end at tænke videre over navnet. Så da jeg efter mødet går ind i vores personalekantine, og stolt smiler til alle og siger: Jeg har fået et kor. Og råber ud: Det skal hedde: KOrODEON. Så forventede jeg næsten, at de klappede af mig. Det skete dog ikke. De grinede faktisk bare af mig, og råbte: Nej. På ingen måde den forventning, som jeg havde. Alle jeg har mødt og præsenterede navnet for, tænker mere på den tidligere finansminister end på et mangfoldighedskor i ODEON.  Så har du en idé, så skriv til mig – jeg savner inspiration til det navn. Men ellers er vi klar. Janne får et klaver ned i foyeren, og så skal vi synge efterårssange. Vi starter med at synge i kor den 26. november kl. 19. Jeg glæder mig helt vildt til det, og vil selvfølgelig også selv være med i det. I hvert fald, når jeg kan. For det kan man nemlig i vores lille korfællesskab. Første korprøve er mandag d. 26. november 2018 kl. 19.00-21.00 i ODEON! Tag naboen under armen og lad og synge rytmisk kor sammen! Sæt også kryds mandag d. 17. december 2018 kl. 19.00-21.00 til JuleKor!
Lad os knække cancer, sammen!
19/10/2018
Lad os knække cancer, sammen!
Knæk Cancer-uge i ODEON Odense Kræft er noget møg. Hver tredje dansker rammes af sygdommen, resten er eller har været pårørende. Det er med andre ord en sygdom som alle kommer i berøring med før eller siden, desværre. Mange danskere lever i dag med en kræftdiagnose, men heldigvis overlever flertallet! Det gør de fordi, at lægevidenskaben hele tiden bliver klogere og klogere på den forfærdelige sygdom, og bedre og bedre til at spotte og behandle den. Det bliver den fordi, at verdens befolkning står sammen om at knække cancer. Vidste du, at kun 3 procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter, stammer fra det offentlige? De sidste 97 procent kommer fra du og jeg (cancer.dk). Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor hele Danmark står sammen om at samle ind til bekæmpelsen af sygdommen. Det vil vi i ODEON meget gerne være med til. Derfor har vi planlagt en række arrangementer til fordel for indsamlingen til Knæk Cancer. Søndag den 21. oktober tager vi et lille forspring, og afholder et særligt Knæk Cancer yogaarrangement, hvor billetten (50 kr.) går ubeskåret til Knæk Cancer. Samme dag hylder vi Knæk Cancer-blomsten, som er blevet et symbol på kampen mod den frygtelige sygdom, og afholder en strikkecafé, hvor vi for hver strikket Knæk Cancer-blomst, vil donere 50 kr. til Knæk Cancer. Strikke-caféen foregår fra 13.00-16.00 i Café ODEON Social, og gentages igen onsdag den 24. oktober klokken 19.30. Hvis du har, må du gerne medbringe dine egne strømpepinde. Er du hverken til yoga eller strik, kan du i stedet købe en særlig Knæk Cancer-kage i caféen. Dette beløb går også ubeskåret til bekæmpelsen. Du må også gerne købe to! I den mindre donationsende har vi anskaffet os en hulens masse kropsudsmykning i form af små Knæk Cancer-tatoveringer (bare rolig mor, de kan vaskes af). Disse giver hver 5 kr. til puljen. Derudover, har vi under hele Knæk Cancer-ugen et hjemmelavet SnapChat-filter. Så for hver gang du tager et billede og benytter dig af netop det filter, donerer vi 1 kr. HUSK, alt kan bruges, så hvad enten du køber otte Knæk Cancer-kager eller benytter dig af vores Knæk Cancer-filter, så gør du en forskel! Hjælp os med at samle ind, så vi kan få reddet endnu flere liv. Læs om Knæk Cancer Yoga her Læs om Strik for Knæk Cancer her Læs om Bingo Banko for Knæk Cancer her
ODEON knækker cancer – kom og vær med!
12/10/2018
ODEON knækker cancer – kom og vær med!
ODEON vil I samarbejde med Danmark samle ind til Knæk Cancer i uge 43, og vi vil gerne invitere jer til at hjælpe os! Vi tyvstarter Knæk Cancer ugen allerede søndag d. 21. oktober, hvor vi i Café ODEON Social strikker hjerter m. Knæk Cancer blomsten på. Kom ind og lav et hjerte i kampen mod kræft, pr. hjerte der laves donerer ODEON 50 kr. til det gode formål. Vi sørger for alt materiale, og det er gratis at deltage. Dette hyggelige arrangement gentages igen onsdag d. 24. oktober. Vil du også gerne være aktiv imens du støtter det gode formål, kan du deltage i vores Knæk Cancer Yoga. Udover ODEONs normale søndags yoga m. morgenmad, vil der være mulighed for at deltage i Knæk Cancer Yoga kl. 11.30. Det koster kr. 50 at deltage i denne særlige yoga, og beløbet går ubeskåret til det gode formål. ODEON knækker cancer og arrangerer et kæmpe KNÆK CANCER Lotteri Vi har et ønske om, at samle så mange penge ind som muligt til kampen mod den skrækkelige sygdom. Vi har derfor skaffet en masse fine præmier til ODEONs Knæk Cancer Lotteri. ODEON vil gerne give noget igen, til folk der vil støtte kampen mod kræft. Vi samler derfor ind til Knæk Cancer gennem donationer og håber at I vil være med til at donere penge via vores indsamlingsbøsser. Der vil samtidig blive trukket lod blandt alle der har afleveret et lod. Så kom ind og doner penge til det gode formål, når du alligevel skal have et lod til puljen. Donationer og lodder er tilgængelige fra uge 42, til og med lørdag d. 27. i uge 43. Al donation vil gå ubeskåret til Knæk Cancer, så tag din familie og venner i hånden, kom ind i ODEON og doner et beløb så vi sammen kan bekæmpe den skrækkelige sygdom. Se mere om lotteriet og konkurrencebetingelserne her. Indsamlingsbøsser, til donation, og lodder findes ved Café ODEON Social. Sådan kan du også støtte Knæk Cancer hos ODEON Vi har i anledning af Knæk Cancer ugen fået vores skønne bagere til at bage en speciel kage, hvor overskuddet vil gå ubeskåret til det gode formål. I hele uge 43 vil du derfor, i Café Social, kunne købe disse kager. Pr. solgt kage vil 10kr. gå ubeskåret til Knæk Cancer. Så kom ind i Café ODEON Social og køb en kage, eller tre, og vær med til at støtte kampen mod kræft. Og når du alligevel er i ODEON for at opleve de mange aktiviteter og arrangementer, så send en Snap med ODEONs SnapChat filter. Hver gang filteret bruges i uge 43 donerer ODEON 1 kr. til kampen mod kræften. Kunne du også tænke dig en fed konkurrence, og samtidig sætte fokus på kræft? Så er du heldig! ODEON holder i uge 43 Instagram konkurrence, og udlodder en helt fantastisk ODEON-pakke. Alt du skal gøre er, at bruge hashtagget #odeonknækkercancer på Instagram i løbet af Knæk Cancer ugen. Den kæmpe ODEON-pakke indeholder masser af drinksbilletter og 2 x billetter til syv koncerter; blandt andet Kærlighed ved Første Hik og Alex Vargas.   Kom ind til ODEON og hjælp os med at knække kræften, måske er du også heldig at vinde en fin præmie imens du også kan støtte Knæk Cancer.
Magiske Dage i ODEON
03/10/2018
Magiske Dage i ODEON
Træd ind i det magiske univers hos ODEON, oplev kendte steder fra Harry Potters univers og vær selv kreativ. Hele uge 42 er ODEON og Café ODEON Social forvandlet til et magisk univers. Foyeren er pyntet op, og du kan følge fodsporene fra røverkortet rundt i ODEON og opleve den magiske stemning i huset. Torsdag, fredag og lørdag vil du kunne opleve vores kreaværksted. Køb den tryllestav der vælger dig og personliggør den i vores værksted. For 20 kr. får du både tryllestav, maling til personliggørelse og det vigtige tryllestavscertifikat, som alle magikere skal have. Fredag eftermiddag indtager, Pimp din Cupcake - Magic Style, Café ODEON Social. Uglerne er landet med de magiske cupcakes, vores magikere har fremstillet den mest funklende krymmel og det er nu kun din fantasi der bestemmer. Jacob Hjort, kendt fra TV, er dagens dommer, og der er selvfølgelig en magisk præmie til den flotteste cupcake! Fredag aften står i filmens tegn! En stigende rytme tager til, når vi nærmer os Store Sal, hvor filmkoncerten med det 80-mand store orkester vil kickstarte en magisk aften med Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™. Lørdag aften sluttes den magiske uge af med Den Fortryllende Quiz. Vi elsker alle en god quiz, og kan du, som os, heller ikke vente helt til lørdag, har vi arrangereret en lille Kahoot-quiz efter fællesspisning, mandag til torsdag. Kan du ikke vente helt til mandag på fede efterårsoplevelser? Så har vi løsningen. Vi starter allerede lørdag, når Monster og Joakim, kendt fra tv, indtager Byens Scene. Sammen optræder makkerparret med deres eget quizshow, og alle kan deltage! Det bliver en fantastisk eftermiddag, og børnene vil elske det! - men pas på børn, det evigt sultne monster elsker børn – Joakim skal nok passe på jer, ingen børn er blevet spist – indtil videre… Arrangementet er lavet i samarbejde med Spar Nord Fonden, og er gratis for alle at deltage i.
Nye ansigter hos ODEON
14/09/2018
Nye ansigter hos ODEON
Vi har fået 4 dejlige praktikanter. De startede den 13. august 2018 og skal være hos os i 3 måneder. Vi har valgt at erhverve os praktikanter, da vi ikke er i tvivl om, at deres motivationsniveau er helt i top, de kommer for at suge al den viden til sig, som de kan. Der er et hav af fordele ved at tage praktikanter ind, og vi glæder os i den grad til at de starter!
Klumme: odeons nye hemmelige våben
14/09/2018
Klumme: odeons nye hemmelige våben
I sidste uge startede vi fire i praktik i ODEON, og to af os har fået fornøjelsen af at skrive klummen i denne uge. Vi kommer alle fra Odense, og er fra henholdsvis Erhvervsakademiet Lillebælt og Syddansk Universitet.

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
19 dec 2018
Christmas Carols

Christmas Carols

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
22 dec 2018
Gratis oplevelse: Det Store Juleshow med Kalle fra Ramasjang

Gratis oplevelse: Det Store Juleshow med Kalle fra Ramasjang

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
31 dec 2018
Nytår på Radisson Blu

Nytår på Radisson Blu

Bistro Hans Christian, Radisson Blu

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
04 jan
10 jan
2019
Den Glade Enke

Den Glade Enke

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
07 jan 2019
Jorden rund med Theis og Emil

Jorden rund med Theis og Emil

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
13 jan 2019
Yoga

Yoga

ODEON - Øvre foyer

Køb billetter