Nyheder

Nyheder

ODEON knækker cancer – kom og vær med!
12/10/2018
ODEON knækker cancer – kom og vær med!

ODEON vil I samarbejde med Danmark samle ind til Knæk Cancer i uge 43, og vi vil gerne invitere jer til at hjælpe os!

Vi tyvstarter Knæk Cancer ugen allerede søndag d. 21. oktober, hvor vi i Café ODEON Social strikker hjerter m. Knæk Cancer blomsten på. Kom ind og lav et hjerte i kampen mod kræft, pr. hjerte der laves donerer ODEON 50 kr. til det gode formål. Vi sørger for alt materiale, og det er gratis at deltage.
Dette hyggelige arrangement gentages igen onsdag d. 24. oktober.

Vil du også gerne være aktiv imens du støtter det gode formål, kan du deltage i vores Knæk Cancer Yoga. Udover ODEONs normale søndags yoga m. morgenmad, vil der være mulighed for at deltage i Knæk Cancer Yoga kl. 11.30. Det koster kr. 50 at deltage i denne særlige yoga, og beløbet går ubeskåret til det gode formål.

ODEON knækker cancer og arrangerer et kæmpe KNÆK CANCER Lotteri

Vi har et ønske om, at samle så mange penge ind som muligt til kampen mod den skrækkelige sygdom. Vi har derfor skaffet en masse fine præmier til ODEONs Knæk Cancer Lotteri.
ODEON vil gerne give noget igen, til folk der vil støtte kampen mod kræft. Vi samler derfor ind til Knæk Cancer gennem donationer og håber at I vil være med til at donere penge via vores indsamlingsbøsser. Der vil samtidig blive trukket lod blandt alle der har afleveret et lod. Så kom ind og doner penge til det gode formål, når du alligevel skal have et lod til puljen.
Donationer og lodder er tilgængelige fra uge 42, til og med lørdag d. 27. i uge 43.

Al donation vil gå ubeskåret til Knæk Cancer, så tag din familie og venner i hånden, kom ind i ODEON og doner et beløb så vi sammen kan bekæmpe den skrækkelige sygdom.
Se mere om lotteriet og konkurrencebetingelserne
her.
Indsamlingsbøsser, til donation, og lodder findes ved Café ODEON Social.

Sådan kan du også støtte Knæk Cancer hos ODEON

Vi har i anledning af Knæk Cancer ugen fået vores skønne bagere til at bage en speciel kage, hvor overskuddet vil gå ubeskåret til det gode formål. I hele uge 43 vil du derfor, i Café Social, kunne købe disse kager. Pr. solgt kage vil 10kr. gå ubeskåret til Knæk Cancer. Så kom ind i Café ODEON Social og køb en kage, eller tre, og vær med til at støtte kampen mod kræft.

Og når du alligevel er i ODEON for at opleve de mange aktiviteter og arrangementer, så send en Snap med ODEONs SnapChat filter. Hver gang filteret bruges i uge 43 donerer ODEON 1 kr. til kampen mod kræften.

Kunne du også tænke dig en fed konkurrence, og samtidig sætte fokus på kræft? Så er du heldig! ODEON holder i uge 43 Instagram konkurrence, og udlodder en helt fantastisk ODEON-pakke. Alt du skal gøre er, at bruge hashtagget #odeonknækkercancer på Instagram i løbet af Knæk Cancer ugen. Den kæmpe ODEON-pakke indeholder masser af drinksbilletter og 2 x billetter til syv koncerter; blandt andet Kærlighed ved Første Hik og Alex Vargas.

 

Kom ind til ODEON og hjælp os med at knække kræften, måske er du også heldig at vinde en fin præmie imens du også kan støtte Knæk Cancer.

Magiske Dage i ODEON
03/10/2018
Magiske Dage i ODEON

Træd ind i det magiske univers hos ODEON, oplev kendte steder fra Harry Potters univers og vær selv kreativ.

Hele uge 42 er ODEON og Café ODEON Social forvandlet til et magisk univers. Foyeren er pyntet op, og du kan følge fodsporene fra røverkortet rundt i ODEON og opleve den magiske stemning i huset.

Torsdag, fredag og lørdag vil du kunne opleve vores kreaværksted. Køb den tryllestav der vælger dig og personliggør den i vores værksted. For 20 kr. får du både tryllestav, maling til personliggørelse og det vigtige tryllestavscertifikat, som alle magikere skal have.

Fredag eftermiddag indtager, Pimp din Cupcake – Magic Style, Café ODEON Social. Uglerne er landet med de magiske cupcakes, vores magikere har fremstillet den mest funklende krymmel og det er nu kun din fantasi der bestemmer. Jacob Hjort, kendt fra TV, er dagens dommer, og der er selvfølgelig en magisk præmie til den flotteste cupcake!

Fredag aften står i filmens tegn! En stigende rytme tager til, når vi nærmer os Store Sal, hvor filmkoncerten med det 80-mand store orkester vil kickstarte en magisk aften med Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™.

Lørdag aften sluttes den magiske uge af med Den Fortryllende Quiz. Vi elsker alle en god quiz, og kan du, som os, heller ikke vente helt til lørdag, har vi arrangereret en lille Kahoot-quiz efter fællesspisning, mandag til torsdag.

Kan du ikke vente helt til mandag på fede efterårsoplevelser? Så har vi løsningen. Vi starter allerede lørdag, når Monster og Joakim, kendt fra tv, indtager Byens Scene. Sammen optræder makkerparret med deres eget quizshow, og alle kan deltage! Det bliver en fantastisk eftermiddag, og børnene vil elske det! – men pas på børn, det evigt sultne monster elsker børn – Joakim skal nok passe på jer, ingen børn er blevet spist – indtil videre…

Arrangementet er lavet i samarbejde med Spar Nord Fonden, og er gratis for alle at deltage i.

Nye ansigter hos ODEON
14/09/2018
Nye ansigter hos ODEON

Vi har fået 4 dejlige praktikanter. De startede den 13. august 2018 og skal være hos os i 3 måneder. Vi har valgt at erhverve os praktikanter, da vi ikke er i tvivl om, at deres motivationsniveau er helt i top, de kommer for at suge al den viden til sig, som de kan. Der er et hav af fordele ved at tage praktikanter ind, og vi glæder os i den grad til at de starter!

Klumme: odeons nye hemmelige våben
14/09/2018
Klumme: odeons nye hemmelige våben

I sidste uge startede vi fire i praktik i ODEON, og to af os har fået fornøjelsen af at skrive klummen i denne uge. Vi kommer alle fra Odense, og er fra henholdsvis Erhvervsakademiet Lillebælt og Syddansk Universitet.

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
18 okt 2018
Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure

Store Sal

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
18 okt 2018
Koncertmenu – Scarlet Pleasure

Koncertmenu – Scarlet Pleasure

Restaurant Schiøtz

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
19 okt 2018
Harry Potter og Hemmelighedernes kammer

Harry Potter og Hemmelighedernes kammer

Store Sal

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
19 okt 2018
Pimp din Cupcake

Pimp din Cupcake

Café ODEON Social

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
19 okt 2018
Koncertmenu – Harry Potter og Hemmelighedernes kammer

Koncertmenu – Harry Potter og Hemmelighedernes kammer

Restaurant Schiøtz

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
20 okt 2018
HARRY POTTER KONCERT

HARRY POTTER KONCERT

Koncerthuset, Carl Nielsen salen

Køb billetter