Nyhed: Comedy Club i ODEON

Nyhed: Comedy Club i ODEON

FBI Comedy Tour sender i foråret og efteråret en række af de bedste danske komikere på Danmarksturné. For første gang nogensinde, kan du grine af alt fra spirende comedy talenter til eliten indenfor dansk stand-up i ODEON.

Den 12. marts 2019 har vi premiere i ODEON. Der bydes nemlig velkommen til FBI Comedy Tour på en sammensmeltning af imponerende erfaring og spirende talentmasse, når Brian Mørk tager top 3 fra dette års DM i Stand-up, Phillip Devantier, Lars Dons og Simon Tang, under sine vinger.

Brian Mørk

Brian Mørk debuterede som stand-up komiker i 2002. Han er på 10. år vært på sit legendariske impro-gæste-show ’Brian Mørk Show’ – på snart sagt enhver tænkelig platform. Hans vanvittige vinkler på verden har ført ham vidt omkring og efterhånden gjort ham til en af comedy branchens tunge drenge. Skarp satire og befriende begavet humor – tilsat en cool og tilbagelænet stil. Brian Mørks comedy er intelligent og underholdende, og han er en mester i at reagere på input fra salen. Trods sin skarpslebne sarkasme og stand-up branchens mest diabolske udseende er Brian Mørk altid top-engageret, personlig og udpræget flink

 

Top 3

Da vinderen af DM i Stand-up i år skulle findes på Bremen Teater i København, var det baseret på, hvad dommerpanelet kaldte et ”exceptionelt højt niveau”. Vinderen blev Phillip Devantier, skarpt efterfulgt af Lars Dons og Simon Tang.

 

DM i stand-up har tidligere vist sig at være starten på noget stort for en perlerække af populære komikere, der siden 1992 har deltaget i konkurrencen. Heriblandt er blandt andet Anders Mattesen, Simon Talbot, Linda P, Ruben Søltoft m.fl.

 

Læs mere om turnéen samt komikerne på www.fbi.dk

 

Touren kommer også forbi ODEON den 23/4 og 21/5-2019 kl. 20. Der kan købes billetter på hjemmesiden.

 

Comedy Zoo on Tour har skiftet navn til FBI Comedy Tour. Hver måned sender FBI Comedy Tour en bred vifte af de bedste komikere på Danmarksturné, så du kan grine f alt fra spirende comedy-talenter til eliten inden for dansk stand-up – i en by nær dig

 

Kommende koncerter & events