Mødelokaler og faciliteter

Mødelokaler og faciliteter

ODEON er Fyns største konference- og kulturhus med 27 fleksible mødelokaler. Et par minutters gang fra Odense Banegård Center og 15 minutters kørsel til E20 samt en underjordisk parkeringskælder med over 1000 pladser sikrer, at parkering er i top, når jeres konference bliver afholdt i midtbyen.

Stueetagen

Store Sal ODEON Odense

I stueetagen finder vi vores flotte hovedindgang med den store smukke foyer. I foyeren findes vores Café ODEON Social og indgange til Store Sal.

Foyerområdet rummer masser af plads til udstillinger og kan naturligvis også forvandles til buffetområder. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Store Sal er ideel til alle slags konferencer – med plads op til 1.740 siddende gæster, samt 3.000 stående gæster, kan salen rumme mange forskellige slags arrangementer.

De to sidescener bliver ofte brugt til de mindre konferencer, med mange gæster. Lokalerne kan opstilles med blandt andet biografopstilling, runde borde, skoleborde med videre.


Første sal

ODEONs første sal rummer endnu et foyerområde, som er ideelt til udstilling. Her er der et smukt overview over foyerområde, som alt sammen centreres om den store, flotte Le Klint lampe.

På førstesalen forefindes 9 mødelokaler i forskellige størrelser, som kan rumme alt fra 1 til 100 personer. Ved alle lokaler tilbyder vi buffet- og loungeområder med et roligt miljø samt råvarer af højeste kvalitet.


Anden sal

På andensalen finder vi yderligere 9 mødelokaler fordelt på to konferencegange. Lokalerne er meget fleksible og kan sammenlægges eller bruges hver for sig. Alle lokaler kommer med nyt standard AV-udstyr, projektor og lærred.

Kommende koncerter & events