MegaDansefest med Karmaklubben X ODEON

MegaDansefest med Karmaklubben X ODEON

Karmaklubbens MegaDansefest kommer til Odense Koncerthus lørdag d. 21. september og det bliver et brag af en fest! De sidste 4 år har Karmaklubben lavet MegaDansefester med 1000+ danseglade mennesker i Musikhuset Aarhus. NU er turen kommet til Odense, og du – og alle dine danseglade venner – inviteres til en KÆMPE fest med muligheden for både fællesspisning og dans!
Bandet TENNIS giver dig serve-esserne indenfor de sidste fem årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene. Så er du sikret fantastisk god og underholdende musik på dansegulvet!

Bandet Tennis leverer coverhits

Om Karmaklubben:
Karmaklubben er fester for ALLE danseglade mennesker, som synes, at det er sjovt at gå ud, og som er trætte af det traditionelle natteliv. Festerne starter tidligt, dansegulvet åbner med fuld knald på kl. 20.00 og musikken er fed og dansevenlig. Du kommer, som du er i humør til: Skjorte eller strutskørt, jeans eller jakke, T-shirt eller fint tøj eller det der lige lå øverst i bunken. I Karmaklubben laver vi ikke modeshows; vi laver sjove, svedige og hyggelige fester.

Billetter til festen: Spisning + dansebillet: 270,- Spisning begynder kl. 18.00, dørene åbner kl. 17.00 OBS: Køb senest 13. september kl. 12.00
Dansebillet: Kr. 120,- Vi åbner for dansegæster kl. 20.00

 

Kommende koncerter & events