Magiske Dage i ODEON

Magiske Dage i ODEON

Træd ind i det magiske univers hos ODEON, oplev kendte steder fra Harry Potters univers og vær selv kreativ.

Hele uge 42 er ODEON og Café ODEON Social forvandlet til et magisk univers. Foyeren er pyntet op, og du kan følge fodsporene fra røverkortet rundt i ODEON og opleve den magiske stemning i huset.

Torsdag, fredag og lørdag vil du kunne opleve vores kreaværksted. Køb den tryllestav der vælger dig og personliggør den i vores værksted. For 20 kr. får du både tryllestav, maling til personliggørelse og det vigtige tryllestavscertifikat, som alle magikere skal have.

Fredag eftermiddag indtager, Pimp din Cupcake – Magic Style, Café ODEON Social. Uglerne er landet med de magiske cupcakes, vores magikere har fremstillet den mest funklende krymmel og det er nu kun din fantasi der bestemmer. Jacob Hjort, kendt fra TV, er dagens dommer, og der er selvfølgelig en magisk præmie til den flotteste cupcake!

Fredag aften står i filmens tegn! En stigende rytme tager til, når vi nærmer os Store Sal, hvor filmkoncerten med det 80-mand store orkester vil kickstarte en magisk aften med Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™.

Lørdag aften sluttes den magiske uge af med Den Fortryllende Quiz. Vi elsker alle en god quiz, og kan du, som os, heller ikke vente helt til lørdag, har vi arrangereret en lille Kahoot-quiz efter fællesspisning, mandag til torsdag.

Kan du ikke vente helt til mandag på fede efterårsoplevelser? Så har vi løsningen. Vi starter allerede lørdag, når Monster og Joakim, kendt fra tv, indtager Byens Scene. Sammen optræder makkerparret med deres eget quizshow, og alle kan deltage! Det bliver en fantastisk eftermiddag, og børnene vil elske det! – men pas på børn, det evigt sultne monster elsker børn – Joakim skal nok passe på jer, ingen børn er blevet spist – indtil videre…

Arrangementet er lavet i samarbejde med Spar Nord Fonden, og er gratis for alle at deltage i.

Kommende koncerter & events