SPISESTEDER

Du er her

ODEON har flere spisesteder

 - én i stuen, én på 1. etage, og én på Hotel H.C. Andersen

Næsten hver aften inden en koncert har vi åbent i Restaurant Schiøtz. Her serverer vi en dejlig 2 og 3 retters middag. Restaurant Schiøtz på 1. etage kan også bookes til selskaber, hvor maden byder på sæsonafstemte retter. 

Har I bare lyst til et hyggeligt måltid, kan I tage en tur i ODEON Social - vores café-koncept i stueetagen. Her er der højt til loftet, fællesspisning og generelt bare fokus på hygge. 

Skal det være noget helt tredje, kan I besøge Bistro Hans Christian, på Hotel H.C. Andersen. Her kan du vælge frit fra a la carte menuen, og herefter er der 2 min. gåafstand til ODEON.

Læs mere om dem herunder, og klik videre på deres egne sider.

   

 

Cafe ODEON Social

Restaurant Schiøtz

 

 

 

 

 

 

Café ODEON Social

Café ODEON Social

Forestil dig et sted, som gør op med alt du kender i forvejen til en café. ODEON Social er stedet, hvor du kan komme for at være, spise og opleve hele året rundt. Råvarerne er groet på Fyn, tilberedt af vores dygtige kokke og tilbydes, når du har mest brug for det. Prisen for fællesspisning er fast 89 kr. pr. voksen og 59 kr. pr. barn (2-10 år).

Du betaler ved ankomst, hvor vi derefter finder en plads jer.

Vi har åbent alle dage fra kl. 10-22.

Cafe ODEON Social

Restaurant Schiøtz

Restaurant Schiøtz

Til næsten alle koncerter i Store Sal tilbyder vi en lækker koncertmenu inden showstart. I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag inden showet, i spidsen af ODEON. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Ønsker I inspiration til en flot vinoplevelse, anbefaler vi en snak med vore dygtige tjenere, der er behjælpelige med råd og vejledning. 

Restaurant Schiøtz

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2