Kulturpartner

Kulturpartner

I ODEON vil vi rigtig gerne skabe unikke kulturoplevelser.

Faktisk havde vi i husets første leveår intet mindre end en kvart million besøgende til et varieret udbud af koncerter, musicals, opera, teater og børneaktiviteter – i dét samlingspunkt for kulturelle udfoldelser, ODEON er i Odense. For vi har de helt rigtige rammer!

Men der er plads til flere udendørskoncerter, gratis børneshows, studiestartsaktiviteter og andre skæve tiltag – og flere glade ansigter i vores kulturhus. Vi vil nemlig gøre vores bedste for at bakke op om byens aktivitet og give kulturen i Odense et nøk opad.

Måske har du lyst til at bidrage, som en aktiv profil i kulturlivet?

Som sponsor og kulturpartner i ODEON kan du hjælpe med at støtte og løfte kulturen, så vi sammen kan lave endnu flere gode kulturarrangementer på matriklen. Dit bidrag går ene og alene til events, og vil til gengæld give dig en platform til, sammen med gode kollegaer, forretningsforbindelser eller kunder, at deltage i en række koncerter, musicals, foredrag og teaterforestillinger mm. – naturligvis med adgang til VIP-bar i pauserne.

I inviteres desuden til vores atmosfærefyldte fællesspisninger, ligesom I vil få billetter til intime middagsarrangementer med underholdning samt gode aftaler på afholdelse af møder og konferencer.

Som kulturpartner bliver I eksponeret online via vores digitale medier, i vores trykte materiale og i ODEONs hjerte – foyeren.

Lad os oveni pakken give jer en eksklusiv rundvisning bag om scenen i vores skønne hus, så I med egne øjne kan se og høre hvordan den samlende effekt af jeres hjælp, udvider rammerne for hvad vi kan tilbyde byens borgere af god underholdning og enestående oplevelser.

Det siger vores kulturpartnere

“ODEON er blandt meget andet teater, musik og kunst … I Spar Nord ønsker vi at give unikke oplevelser, store og små øjeblikke der huskes på både kort og lang sigt. Derfor støtter vi op om byens mangfoldige, flotte og store kulturhus, som favner dette.”

-Allan Pico, SparNord

Læs mere i vores folder herunder

Bliv en del af kulturen i ODEON! 

Som kulturpartner får du adgang til følgende fordele

• Adgang til VIP-bar ved store arrangementer eller
• Drinksbilletter ved mindre arrangementer, hvor baren ikke er åben.
• Billetter til arrangementer om året.
• Sidste øjeblikstilbud og overraskelser.
• Fællesspisning i Café ODEON Social.
• Fri garderobe.
• Særlig lukrativ aftale på møde- og konferencefaciliteter i ODEON samt på private selskaber.
• Eksklusiv rundvisning.
• Eksponering på ODEONs hjemmeside, på storskærm i foyer samt i vores nyhedsbrev. Du kan desuden anvende partnerskabet i egen markedsføring.
• Særligt nyhedsbrev for sponsorer, så I altid er opdateret før alle andre

Vores kulturpartnere

Kommende koncerter & events