Job og Praktik

Ledige stillinger

Det fedeste studiejob: Teamleder til bar og garderobe

  • Du er pålidelig
  • Du har overblik
  • Du har et godt humør
  • Du er engageret
  • Du er serviceminded
  • Du har godt kendskab til hverdagen i en bar og garderobe
  • Du har lyst til at dele ud af din erfaring
  • Du har lyst til at udvikle dig
  • Du er kreativ

Så er du måske vores næste teamleder til bar og garderoben i ODEON og Odense Koncerthus. Vi afholder masser af koncerter året rundt, og vi mangler én teamleder til at stå i spidsen til koncerterne. Du kommer til at indgå i et stort team, hvor vi er ca. 70 mand i alt. Som teamleder vil du skulle lede og fordele arbejdet. Tælle penge og gøre kassen op, og i det hele taget have det store overblik, som er nødvendigt, når der er ca. 3000 glade gæster til koncert.

Din rolle i vores team er den kreative. Du skal meget gerne kunne lave kreative indslag, som typisk vil være indkøb til arrangementer af fx pynt, snacks mv. der passer til de shows, som vi har. Alt sammen for at give vores gæster en endnu bedre oplevelse.

Vi søger én på minimum 20 år, der gerne er under uddannelse. Du skal have relevant erfaring.

Vi kan ikke love et bestemt timeantal, da det afhænger af, hvor mange arrangementer vi har. Så det kan variere meget. Til gengæld kan vi tilbyde dig et arbejde i et spændende miljø med en masse udfordringer, mulighed for personlig udvikling og ikke mindst en plads i et fantastisk team.

 

Skal du have jobbet? Så skal du sende en videopræsentation samt CV til hb@odeonodense.dk. Vi læser ansøgninger hele tiden, og der er ansættelse hurtigst muligt.

TJENERE TIL ODEON & RADISSON BLU, H. C. ANDERSEN HOTEL

ODEON er blandt de største møde- og eventsteder i Odense og er et enestående valg for alle typer af begivenheder. ODEON betegnes som “Det Levende Hus” med fremragende scene- og konferencefaciliteter, der har samlet Syddansk Musikkonservatorium, Skuespiluddannelsen Odense, Odense Teater, detailhandel, en café og ungdomsboliger under ét tag. ODEON bygger bro mellem erhvervs- og kulturlivet og danner en moderne og innovativ ramme om både kulturelle og kommercielle aktiviteter midt i landet. Med 1.740 siddepladser eller 3.000 ståpladser i Store Sal, er ODEON ét af de største kulturhuse i Danmark. Herudover har vi et ny renoveret Radisson Blu, H. C. Andersen Hotel som består af 157 store lækre værelser, Bistro med plads til 200 personer og en super hyggelig lounge/bar miljø.

Beliggenheden i Odense Centrum skaber et unikt møde- og konferenceepicenter i ODEON. Kun 5 minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter til motorvejen (E20), samler ODEON alle faciliteter under ét tag – lige i hjertet af Odense.

Jobbet Vi har nemlig rigtig travlt og søger derfor passionerede tjenere til vores unikke glade tjener-team. Vores ønske er at tilføre teamet ekstra ressourcer. Teamet på gulvet består på nuværende tidspunkt, af en masse dygtige tjenere, både faste og afløsere. Vi er et blandet sammensat team – alle unge af sind – og alle er dygtige fagfolk med erfaring fra landets bedste kongres og konferencesteder.

Det vi søger er: frisk personlighed – passioneret og stolt tilgang til sit fag.

Vi forventer, at der er interesse for den generelle gastronomiske store verden. Den servicestil vi ønsker at give vores gæster, er som udgangspunkt professionel, men med en smilende tilgang til kunder og gæster.

Vi forventer, at du:

Har ambitioner, er detaljeorienteret og vil være med på et højt fagligt niveau
Er uddannet tjener
Har en professionel tilgang til gæster og kolleger med humor og glimt i øjet
Kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på én gang
Er mødestabil, præsentabel og taler flydende dansk
Er serviceminded, smilende og positiv med lysten til at lære
Har lysten til at give gæsterne en fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige
Vi tilbyder:

At blive en del af et kreativt team med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling
Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor den enkeltes sundhed og trivsel sættes højt
At blive en del af en succes
Et nyt og spændende arbejdsmiljø
Tiltrædelse: 15. Oktober 2018

Ansøgningsfrist: Hurtigs muligt

Send din ansøgning til: Martin.schou@radissonblu.com – for yderligere information om jobbet, kontakt da Operational manager Martin Schou-Knudsen på 4196 3904

 

Praktik 2019

Hos ODEON søger vi en praktikant med interesse for kommunikation, marketing, events samt fundraising, til et praktikforløb af en varighed på 3 måneder á 37 timer om ugen.

Er du initiativrig, struktureret og har du masser af gåpåmod? Og kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Vi søger dig, som har øje for detaljen, og er klar til at indgå i et team hvor; positivitet, ærlighed og ansvarlighed er ordene der er med til at skabe en dynamisk og spændende hverdag. Hos ODEON søger vi to praktikanter der har flair for kommunikation, er interesseret i events og kunne tænke sig at arbejde med fundraising. Derfor er det vigtigt at du har gåpåmod, og ikke er bange for at kontakt virksomheder i forbindelse med fundraising eller bange for at lære nye ting. Du kommer til at sidde i et team, og der vil være stor mulighed for at sparre med de andre medarbejdere.

 

Du kan forvente:

·         Hos ODEON kommer du til at indgå i teamet på lige fod med alle andre.

·         En dynamisk og kreativ hverdag.

·         Sparring og samarbejde med gode kollegaer.

·         Personlig og faglig udvikling.

 

Vi forventer:

·         Du er i gang med markedsføringsøkonom, serviceøkonom eller lignende uddannelse

·         Du er en teamplayer

·         Du har en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver.

·         Du er kreativ og nytænkende.

·         Du er social og har let til smil.

 

Om ODEON:

ODEON er blandt de største møde- og eventsteder i Odense og er et enestående valg for alle typer af begivenheder. ODEON betegnes som ”Det Levende Hus” med fremragende scene- og konferencefaciliteter, der har samlet Syddansk Musikkonservatorium, Skuespiluddannelsen Odense, Odense Teater, detailhandel, en café og ungdomsboliger under ét tag. ODEON bygger bro mellem erhvervs- og kulturlivet og danner en moderne og innovativ ramme om både kulturelle og kommercielle aktiviteter midt i landet. Med 1.740 siddepladser eller 3.000 ståpladser i Store Sal, er ODEON ét af de største kulturhuse i Danmark.

Send os din kreative ansøgning på odeon@odeonodense.dk

Ansøgningsfrist d. 07.11.2018 m. opstart ultimo januar/primo februar

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
19 dec 2018
Christmas Carols

Christmas Carols

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
22 dec 2018
Gratis oplevelse: Det Store Juleshow med Kalle fra Ramasjang

Gratis oplevelse: Det Store Juleshow med Kalle fra Ramasjang

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
31 dec 2018
Nytår på Radisson Blu

Nytår på Radisson Blu

Bistro Hans Christian, Radisson Blu

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
04 jan
10 jan
2019
Den Glade Enke

Den Glade Enke

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
07 jan 2019
Jorden rund med Theis og Emil

Jorden rund med Theis og Emil

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
13 jan 2019
Yoga

Yoga

ODEON - Øvre foyer

Køb billetter