Konferencer & møder

Du er her

Få minutter fra Odense banegård, 15 minutter fra motorvejen E20 og lige ved siden af H.C. Andersens barndomshjem ligger ODEON. I ODEON kan vi skabe de unikke rammer, hvad enten det er årsmøde, teambuilding, store kongresser eller blot et enkelt møde for to. For os er det vigtigt at kunden er med hele vejen. Vores faciliteter er topmoderne og vi sætter en ære i at skabe de bedste oplevelser lige præcis efter kundens ønske. For os er fleksibilitet samt kreativitet en stor del af det at skabe de perfekte rammer for netop den ønskede oplevelse – hvad enten det drejer sig om musik og underholdning i pausen eller en rundvisning på fokus på kunst under konferencen.

Alle er velkomne i ODEON, vi har mulighed for at rumme udstillinger og alle former for messer- fra enkelte produktpræsentationer til store og spændende forbrugermesser. Vores store foyer giver rig mulighed for at tænke kreativt og samtidig skabe de optimale muligheder for networking.

Alle vores 24 møde- og konferencelokaler, fordelt over 13.500 kvadratmeter, er er indrettet med det nyeste højteknologiske AV- og IT-udstyr. Lokalerne kan sammensættes efter individuelle ønsker med trådløst Wi-Fi tilgængeligt overalt i bygningen. 

Ønskes der en længevarende konference eller kursus med overnatning har vi i ODEON direkte tilknytning til det 4-stjernede Radisson Blu H.C. Andersen Hotel med 157 ny renoverede topmoderne værelser.

 

Vi har statsaftale på hotel og konference

 

ODEONs målsætning er at levere de bedste forudsætninger for førsteklasses møder, konferencer og kongresser. ODEONs lokaler og sale er designet ud fra vores krav om at levere den bedst mulige akustik og æstetik. I ODEON holdes der ikke bare møder, konferencer og kongresser – der leveres oplevelser

24 møde- og konferencelokaler: 

  • 2 Bestyrelsesmøderum
  • 10 Grupperum
  • 1 Store Sal (plads til 1.740 siddende gæster eller op til 3.000 stående gæster + kørestolspladser)
  • 1.595 kvadratmeter til udstilling
  • 12 Fleksible mødelokaler (lokalerne kan opdeles eller slås sammen)
  • Standard AV- og IT- udstyr (følgende er inkluderet i alle priser)
  • Loungeområde og Business Center
Fynske råvarer

Fynske råvarer

Vores køkken sætter en ære i at tilberede velsmagende mad, der ligger let i maven og giver mødedeltagerne den fornødne energi til at suge ny viden til sig.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2