Konference & møde

Konference & møde

Hold din konference i Odense – midt i Danmark

Få minutter fra Odense Banegård Center, 15 minutter fra motorvejen E20 og lige ved siden af H.C. Andersens barndomshjem ligger ODEON. I ODEON kan vi skabe de unikke rammer, hvad enten det er konference, årsmøde, teambuilding, store kongresser eller blot et enkelt møde for to. For os er det vigtigt at kunden er med hele vejen. Vores faciliteter er topmoderne og vi sætter en ære i at skabe de bedste oplevelser lige præcis efter kundens ønske. For os er fleksibilitet samt kreativitet en stor del af det at skabe de perfekte rammer for netop den ønskede oplevelse – hvad enten det drejer sig om musik og underholdning i pausen eller en rundvisning med fokus på kunst, under din konference.

Alle er velkomne i ODEON, vi har mulighed for at rumme udstillinger og alle former for messer- fra enkelte produktpræsentationer til store og spændende forbrugermesser. Vores store foyer giver rig mulighed for at tænke kreativt og samtidig skabe de optimale muligheder for networking.

Alle vores 24 møde- og konferencelokaler, fordelt over 13.500 kvadratmeter, er er indrettet med det nyeste højteknologiske AV- og IT-udstyr. Lokalerne kan sammensættes efter individuelle ønsker med trådløst Wi-Fi tilgængeligt overalt i bygningen. 

Ønskes der en længevarende konference eller kursus med overnatning har vi i ODEON direkte tilknytning til det 4-stjernede Comwell H.C. Andersen Odense med 157 ny renoverede topmoderne værelser.

Vi glæder os til at have dig som konference- og/eller mødegæst i ODEON, og vil selvfølgelig gøre alt for at give dig den helt optimale oplevelse, og efterkomme lige netop de ønsker og behov du måtte have i forbindelse med dit ophold. Såfremt du måtte have spørgsmål til afholdelse af enten konference eller møde i ODEON, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

– ODEON Odense, dit konferencecenter på fyn.

Kontakt os via nedenstående formular

    Kommende koncerter & events