Lad os knække cancer, sammen!

Lad os knække cancer, sammen!

Knæk Cancer-uge i ODEON Odense

Kræft er noget møg. Hver tredje dansker rammes af sygdommen, resten er eller har været pårørende. Det er med andre ord en sygdom som alle kommer i berøring med før eller siden, desværre. Mange danskere lever i dag med en kræftdiagnose, men heldigvis overlever flertallet! Det gør de fordi, at lægevidenskaben hele tiden bliver klogere og klogere på den forfærdelige sygdom, og bedre og bedre til at spotte og behandle den. Det bliver den fordi, at verdens befolkning står sammen om at knække cancer. Vidste du, at kun 3 procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter, stammer fra det offentlige? De sidste 97 procent kommer fra du og jeg (cancer.dk).

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor hele Danmark står sammen om at samle ind til bekæmpelsen af sygdommen. Det vil vi i ODEON meget gerne være med til. Derfor har vi planlagt en række arrangementer til fordel for indsamlingen til Knæk Cancer.

Søndag den 21. oktober tager vi et lille forspring, og afholder et særligt Knæk Cancer yogaarrangement, hvor billetten (50 kr.) går ubeskåret til Knæk Cancer. Samme dag hylder vi Knæk Cancer-blomsten, som er blevet et symbol på kampen mod den frygtelige sygdom, og afholder en strikkecafé, hvor vi for hver strikket Knæk Cancer-blomst, vil donere 50 kr. til Knæk Cancer. Strikke-caféen foregår fra 13.00-16.00 i Café ODEON Social, og gentages igen onsdag den 24. oktober klokken 19.30. Hvis du har, må du gerne medbringe dine egne strømpepinde.

Er du hverken til yoga eller strik, kan du i stedet købe en særlig Knæk Cancer-kage i caféen. Dette beløb går også ubeskåret til bekæmpelsen. Du må også gerne købe to!

I den mindre donationsende har vi anskaffet os en hulens masse kropsudsmykning i form af små Knæk Cancer-tatoveringer (bare rolig mor, de kan vaskes af). Disse giver hver 5 kr. til puljen. Derudover, har vi under hele Knæk Cancer-ugen et hjemmelavet SnapChat-filter. Så for hver gang du tager et billede og benytter dig af netop det filter, donerer vi 1 kr.

HUSK, alt kan bruges, så hvad enten du køber otte Knæk Cancer-kager eller benytter dig af vores Knæk Cancer-filter, så gør du en forskel!

Hjælp os med at samle ind, så vi kan få reddet endnu flere liv.

Knæk cancer logo

Læs om Knæk Cancer Yoga her

Læs om Strik for Knæk Cancer her

Læs om Bingo Banko for Knæk Cancer her

Kommende koncerter & events