Knæk Cancer i ODEON

Knæk Cancer i ODEON

Knæk Cancer i ODEON Odense. Hver tredje dansker rammes af sygdommen, resten er eller har været pårørende. Det er med andre ord en sygdom som alle kommer i berøring med før eller siden, desværre. Mange danskere lever i dag med en kræftdiagnose, men heldigvis overlever flertallet! Det gør de fordi, at lægevidenskaben hele tiden bliver klogere og klogere på den forfærdelige sygdom, og bedre og bedre til at spotte og behandle den. Det bliver den fordi, at verdens befolkning står sammen om at knække cancer. Vidste du, at kun 3 procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter, stammer fra det offentlige? De sidste 97 procent kommer fra du og jeg (cancer.dk).

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor hele Danmark står sammen om at samle ind til bekæmpelsen af sygdommen. Det vil vi i ODEON meget gerne være med til. Derfor har vi planlagt en række arrangementer netop til fordel for denne indsamling.

Søndag den 21. oktober tager vi et lille forspring, og afholder et særligt Knæk Cancer yogaarrangement, hvor billetten (50 kr.) går ubeskåret til Knæk Cancer. Samme dag hylder vi Knæk Cancer-blomsten, som er blevet et symbol på kampen mod den frygtelige sygdom, og afholder en strikkecafé, hvor vi for hver strikket Knæk Cancer-blomst, vil donere 50 kr. til indsamlingen. Strikke-caféen foregår fra 13.00-16.00 i Café ODEON Social, og gentages igen onsdag den 24. oktober klokken 19.30. Hvis du har, må du gerne medbringe dine egne strømpepinde.

Er du hverken til yoga eller strik, kan du i stedet købe en særlig Knæk Cancer-kage i caféen. Dette beløb går også ubeskåret til bekæmpelsen. Du må også gerne købe to!

I den mindre donationsende har vi anskaffet os en hulens masse kropsudsmykning i form af små Knæk Cancer-tatoveringer (bare rolig mor, de kan vaskes af). Disse giver hver 5 kr. til puljen. Derudover, har vi under hele indsamlingsugen et hjemmelavet SnapChat-filter. Så for hver gang du tager et billede og benytter dig af netop det filter, donerer vi 1 kr.

HUSK, alt kan bruges, så hvad enten du køber otte kager eller benytter dig af vores snapchat-filter, så gør du en forskel!

Hjælp os med at samle ind, så vi kan få reddet endnu flere liv.

Knæk cancer logo

Læs om, hvordan vi knækker cancer med yoga her.

Læs om, hvordan vi knækker cancer med strik her.

Læs om, hvordan vi knækker cancer med Bingo Banko her.

Kommende koncerter & events