Klumme: Nu er julen altså startet!

Klumme: Nu er julen altså startet!

Skrevet af Mads Jacobsen, Digital Media Manager i ODEON

Her i ODEON er vi MEGET glade for julen, så det har været svært at vente på den dag, hvor vi kan pynte op, uden vi gør folk trætte af julen før tid. Det ville være så trist.

Der er selvfølgelig ingen jul uden juletræ, og hvis størrelsen af juletræet er direkte proportional med hyggen, så bliver det rigtig hyggeligt i år! Hele 8m måler juletræet fra top til tå, og som om det ikke var nok, er det kronet med en julestjerne på 1m i diameter. Det fylder altså godt i foyeren! Vi håber alle de glade gæster til vores juleshows de kommende uger ikke vælter over det.

Men julen er jo andet end juletræer og fester. Som bekendt er den hjerternes fest, og som jeg skrev om for ikke så lang tid siden, tager vi det bogstaveligt i år. Der skal nemlig flettes julehjerter, helst rigtig mange af slagsen. Der sker nemlig det, at for hvert hjerte der bliver afleveret i vores foyer fra d. 30. november og frem til d. 22. december, kvitterer SparNord med 1kr, som vi giver videre til børnehjemmene Løkkehus og Birkelund. Overrækkelsen finder sted d. 22. december i ODEON, og alle kan komme og overvære den, vi har faktisk også arrangeret lidt juleløjer.

Hvordan fungerer det så med de hjerter? Jo, man kan f.eks. flette dem derhjemme efter bedste evne, vi diskriminerer hverken på farver, størrelse, eller design. Er man som undertegnede ikke helt så skarp i håndarbejde, kan man også komme ind i julehjerteværkstedet, der holder åbent hver dag i indsamlingsperioden. Værkstedet har alt hvad man skal bruge: Saks, papir, skabelon og vejledninger.

Så hvad venter du på? Fat saksen, flet papiret og få gang i produktionen i en god sags tjeneste!

Og hav så lige en rigtig glædelig jul.

Kommende koncerter & events