Julevaerksted_december_2022

Juleværksted

Søndag 4. dec - Søndag 18. dec 2022 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

Juleværksted i Café ODEON Social

Julen står for døren, og vi står klar med masser af indendørs hygge. De to første weekender i december, under H.C. ANDERSEN JULEMARKEDET, kan du tage venner, børn og andre kreative sjæle med til hygge i Café ODEON Social.

Hvad kan få en mere i julestemning end at sidde indenfor og hygge med kreative sysler sammen med familien? I Café ODEON Social inviterer vi alle kreative sjæle til jule-kreaværksted, hvor du sammen med venner, familie og andre kreative sjæle kan bygge perleplader, tegne, lave julepynt samt klippe og klistre. Vi har sørget for alle materialer, så det er bare at komme forbi sammen med dem, du holder af.

I er meget velkommen til at tage jeres flotte perleplader og kreative kreationer med hjem, men er hjemmet fyldt op, kan I også få udstillet jeres kreative kreationer på vores juletræ og i caféen. Tag blot fat i vores søde personale og de vil være behjælpelig med ophængning.

 

Kreative muligheder

 • Fritegning med farveblyanter

 • Farvelægge flotte juleskitser

 • Kreer julefigurer i pap og papir

 • Lav julepynt

 • Klippe og klistre

 • Flet julehjerter

 • Lave perleplader

 • Udstille dine kreative kreationer

 • Deltage i vores tegnekonkurrence

Dage og tid

Der er kreativt juleværksted under H.C. Andersen Julemarked. Vi holder ligeledes åbent for juleværksted i weekenden efter.

 • Lørdag den 3. december kl. 10-17

 • Søndag den 4. december kl. 10-17

 • Lørdag den 10 december kl. 10-17

 • Søndag den 11. december kl. 10-17

 • Lørdag den 17. december kl. 10-17

 • Søndag den 18. december kl. 10-17

Til den søde tand

Mens du udfolder dine kreative sider sammen med ungerne, har du som altid mulighed for at købe en kop lækker kaffe eller kakao med flødeskum eller en portion varm risengrød i Café ODEON Social.

Tegnekonkurrencen

Når du kigger forbi Café ODEON Social, kan alle børn og andre kreative sjæle kreere en flot tegning. Aflever den i caféen, så trækker vi lod blandt alle tegninger. Den heldige vinder trækkes onsdag den 14. december og får direkte besked på e-mail.
OBS. Præmien skal afhentes i Café ODEON Social. Vinderen må forvente, at vi tager billeder af vinder, tegning og præmie ved afhentning.

 

Billeder i ODEON

Når du besøger ODEON og Café ODEON Social i forbindelse med juleaktiviter, så kan det hænde, at vi spørger dig, om vi må tage billeder af dig til brug til markedsføring. Tager vi billeder af dig alene, hvor dit ansigt tydeligt fremgår, vil vi altid spørge dig om lov, inden vi bruger billedet. Indgår du som en del af en større gruppe, så bruger vi billeder til markedsføring uden et skriftligt samtykke.

Se information vedr. brug af stemningsbilleder i ODEON her

Se alle

Jul med Creative Space

Søndag 4. dec 2022 - Kl. 10:00 - 14:00

Vi skruer helt op for julestemningen, når Creative Space's kreative univers rykker ind i ODEON i forbindelse med H.C. Andersen Julemarked i Odense.

Se event
Kvinde maler juletræ på keramikkop

Genbrugsworkshop

Søndag 4. dec - Søndag 11. dec 2022

Under H.C. Andersen Julemarked åbner vi huset for en masse andre spændende aktiviteter. I weekenden den 3. og 4. december samt 10. og 11. december holder vi genbrugsworkshop i vores foyer.

Se event
Genbrugsworkshop_december-_2022

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere