Kvinde maler juletræ på keramikkop

Jul med Creative Space

Søndag 4. dec 2022 - Kl. 10:00 - 14:00 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
ODEONs Foyer
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON

Mal på keramik med Creative Space

Vi skruer helt op for julestemningen, når Creative Space's kreative univers rykker ind i ODEON i forbindelse med H.C. Andersen Julemarked i Odense.

Creative Space sørger for at medbringe julekugler, julepynt, kopper og skåle af keramik, som du kan dekorere med smuk glasur og skabe din helt egen personlige julegave til en du holder af – eller måske bare til dig selv.

Du er velkommen til at tage plads i vores krea-område og lade kreativiteten få frit løb, mens du nyder en kop varm kaffe fra Café ODEON Social.

Har du ikke tid til at pynte og dekorere på selve dagen, vil der også være mulighed for at tage forskellige DIY-kits med hjem, så du kan dekorere dine keramiske emner, præcis når det passer dig. Et DIY-kit fra Creative Space er også en oplagt gave til andre kreative sjæle, som du gerne vil glæde hen over julen.

Priserne på de keramiske emner starter fra 150 kr.

Dato og Tid

  • Lørdag 3. december kl. 10-16

  • Søndag 4. december kl. 10-14

 

Om Creative Space

Creative Space er en cafékæde, som har hjemme i både Odense, Århus og København, hvor du kan male og få brændt keramik. Alle er velkomne hos Creative Space, uanset alder eller evner. Creative Space sørger for alle materialer samt vejledning fra deres dygtige personale, som også sørger for at få kreative emner færdigbrændt, hvor det derefter kan afhentes efter en uge.

Se alle

Juleværksted

Søndag 4. dec - Søndag 18. dec 2022

Hvad kan få en mere i julestemning end at sidde indenfor med kreative sysler? I Café ODEON Social inviterer vi alle kreative sjæle til jule-kreaværksted.

Se event
Julevaerksted_december_2022

Genbrugsworkshop

Søndag 4. dec - Søndag 11. dec 2022

Under H.C. Andersen Julemarked åbner vi huset for en masse andre spændende aktiviteter. I weekenden den 3. og 4. december samt 10. og 11. december holder vi genbrugsworkshop i vores foyer.

Se event
Genbrugsworkshop_december-_2022

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere