Billede af London Symphonic & Philharmonic Film Orchestra på en stor scene med harry potter banner i baggrunden

The Magical Music of Harry Potter

Lørdag 4. mar 2023 Flere spilletider 560-610 DKK Ny dato Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus
Claus Bergs Gade 9
5000 Odense C
Arrangør
CSB Island Entertainment ApS
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

En helt særlig musikoplevelse

Oplev den magiske musik fra Harry Potter som livekoncert med den bedste musik fra Harry Potter-filmene og musicalen fremført af The Moldovian State Orchestra.

Harry Potter-filmene er nogle af de mest succesfulde biograffilm. De er baseret på de lige så populære bøger af J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry Potter og den magiske verden, der er danne rammerne i fortællingen om Harry Potter.

Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert, hvor en original skuespiller, stjernesolister, kor og symfoniorkester, der vil sætte liv Harry Potters magiske musik.

En unik oplevelse

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter. Publikumsfavoritten, Chris Rankin, der spillede Percey Weasley i Harry Potter filmene, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor.

Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af tryllekunstnere. Denne magiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd og laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud.

De visuelle og magiske effekter vil få hjerterne hos alle Harry Potter-fans slå lidt hurtigere.
Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket “Harry Potter and the Cursed Child”. Teaterstykket, er betragtes verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York. Koncertens magiske musikunivers dirigeres af Oscar-vinderen Alexandre Desplat.

Musikken

Publikum vil opleve musikken fra “Best of Harry Potter”, der er baseret på alle otte film og de musikalske værker skrevet af fire talentfulde komponister:

  • John Williams (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) komponerede musikken til de tre første film, som det berømte ”Hedwig’s Theme”, ledemotivet til Harry Potter-filmene og Double Trouble – det klassiske Hogwarts-motiv med et børnekor, som samt den sjove ”Aunt Marges Waltz” and ”Witches, Wands and Wizards”.

  • Patrick Doyle har komponeret “Hogwarts Hymn” fra den fjerde Harry Potter-film bringer publikum ind i den mystiske og mørke verden af Triwizard-turneringen.

  • Nicholas Hooper står bag “Dumbledores Farewell” i den femte og sjette Harry Potter-film. Han hjalp til med at forme og modne Harry Potter-musikken.

  • Alexandre Desplat, komponist til musikken til de sidste to værker af filmserien, har skabt en storslået og uforglemmelig afsluttende og musikalsk oplevelse med bl.a. “Lily`s Theme”.

Producent: The Star Entertainment Group

Se alle

Musikduellen

Torsdag 6. okt 2022 - Kl. 19:30 - 21:05

Hvem kan sammensætte den ultimative klassiske koncert? De to ærkerivaler fra Den Klassiske Musikquiz, Mathias Hammer og Frederik Cilius, konkurrerer - med hjælp fra OS naturligvis.

Se event
MUSIKDUELLEN-II

Scheherazade

Torsdag 13. okt 2022 - Kl. 19:30 - 21:30

Chefdirigent Pierre Bleuse iklæder sig sit allermest forførende musikalske antræk, når han sammen med OS udforsker de arabiske nætters magiske historier i en fortryllende koncert.

Se event
SCHEHERAZADE

Fantasy in Concert

Fredag 21. okt 2022

Koncerthuset bliver fyldt med magi, trylleremser
og fantastisk filmmusik fra nogle af de bedste
og mest berømte fantasyfilm.

Se event
Fantasifuldt billede af en bog der ligger åben med et symfoniorkester siddende ovenpå bogen. Over orkestret flyver en drage og en hvid ugle

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster