Nyheder

Du er her

Smadremanden og Bager Jørgen:

16/03/2018

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at selveste Smadremanden og Bager Jørgen kommer til Årets Julefrokoster i ODEON. Vi glæder os til at se Søren Østergaard i Store Sal.

"Jeg er utrolig stolt over at det er lykkedes, at lande en så stor komiker, som Søren Østergaard til ODEONs Julefrokst. Jeg er sikker på at der er utrolig mange fynboer der gerne vil til julefrokost med både Bager Jørgen og smaddermanden. Disse komiske figurer kombineret med Foxy Ladies, en dejlige sangerinde og god dansemusik, skal nok blive en succes." Udtaler den kunstneriske ankermand, Lars Arvad.

Køb billetter her

Bager Jørgen i ODEON Smadremanden i ODEONSå er billetsalget startet!

16/03/2018

Nu kan du købe billetter til Årets Julefrokost! Billetterne er netop sat til salg på Ticketmaster.dk - sikr dig din billet til den sjoveste julefrokost, med det sjoveste show! Se datoerne her.

Der er 3 pakker at vælge i mellem, alle med Show og Middag inkluderet! Læs mere her.

 

 

Køb billetten allerede nu her.

Gå ikke glip af årets julefrokost i Odense, på Fyn, måske endda i hele landet! 

Kom både som privat, eller hold din firmajulefrokost her! Husk, der er mulighed for overnatning på Radisson Blu - lige ved siden af!

Årets Julefrokost i ODEON Odense

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2