Info vedr. Covid-19

Info vedr. Covid-19

Herunder kan du få et overblik over eventuelt berørte arrangementer i ODEON resten af 2020 (opdateret 26.10.20)

Situationen omkring Covid-19 i Danmark gør, at det kan blive nødvendigt at foretage ændringer i det arrangement du har købt billet til. Dette for at sikre at vi overholder de til enhver tid gældende retningslinier.

Vi har fuld forståelse for, at ændringerne til dit arrangement kan give visse udfordringer, men vær forsikret om, at vi har gjort alt hvad vi kan for at finde den bedst mulige løsning, og arbejder så hurtigt vi kan på en afklaring.

Vi melder aflysninger og flytninger ud efterhånden, som vi får datoer afklaret med kunstnerne. Derefter skriver vi ud til alle billetkøbere.
Vi håber på jeres forståelse – og hold øje med jeres indbakker.

Når vi, som følge af Covid-19, er nødsaget til at ændre på et arrangement – om det er at aflyse, flytte eller afvikle på andre vilkår end de oprindelige, tager koordineringen desværre tid. Vi melder ud efterhånden som vi får datoer afklaret med kunstnerne, og beder derfor om tålmodighed og lover til gengæld at du får direkte besked på mail, fra dén billetudbyder, du har købt billet igennem (fx Ticketmaster). Derfor er det vigtigt at du tjekker din mail (husk spamfilter). Vi arbejder så hurtigt vi kan, men vær opmærksom på at informationerne i mange tilfælde først sendes ud ugen op til det enkelte arrangement.

 

Ændringer der kan forekomme:

 • Ændring fra faste pladser til unummererede (personale hjælper med seating)
 • Arrangementet deles i 2, men på samme dato (opdeling efter først-til-mølle)
 • Arrangementet flyttes til en ny dato (din ”gamle” billet gælder oftest stadig)
 • Arrangementet er aflyst (dine penge refunderes)
 • Stående arrangementer er som udgangspunkt ændret til siddende – uanset hvad der står på din billet

Vi får rigtig mange henvendelser på mail og telefon og gør vores bedste for at besvare alle så godt og så hurtigt vi kan, men beder om tålmodighed. I alle tilfælde modtager du direkte besked på mail, når en ændring har betydning for netop dit arrangement.

Har du ikke modtaget information? Skriv da til vores mail på chcodeon@comwell.com

Arrangementer

Oktober
Jesus Christ Superstar, 10. oktober – afholdes som 2 shows kl. 16.00 + 20.00
Comedy Ballroom, 22. oktober – afholdes som 2 shows kl. 17.30 + 20.30 (OBS! nye billetter sendt ud)
Best of Odense, 24. oktober – afholdes
Carpark North, 29. oktober – afholdes som 2 koncerter kl. 17.30 + 20.30
Årets Pressefoto – aflyst

 

November
Milling & Molbech, 3. november – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Linda P, 4. november – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Jung, 6. november – afholdes (nærmere praktisk information følger)
TV-2, 7. november – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Morten Münster, 18. november – flyttet til 25. maj 2021
Alex Vargas, 19. november – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Queen Machine, 20. november – afholdes (nærmere praktisk information følger)

 

December
Odense Politiorkester, 5.-6. december – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Anders Blichfeldt, 11. december – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Burhan G Juleshow, 12. december – afholdes (nærmere praktisk information følger)
Stig Rossen, 13. december – afholdes (nærmere praktisk information følger)

Trygge rammer for dit besøg i ODEON

ODEON tager vores gæsters og ansattes tryghed, helbred og sikkerhed meget seriøst, og holder os naturligvis løbende opdateret – og følger – de til enhver tid gældende retningslinier.
Vi har allerede afviklet arrangementer under Covi-19, under gode og trygge rammer og arbejder hele tiden på at optimere, hvor det giver mening. Vi vil i det følgende informere om, hvad retningslinjerne og vores tiltag betyder for dig som gæst.

Mundbind
Sundhedsmyndighedernes opdaterede retningslinjer betyder, at du skal være ekstra opmærksom, når du køber mad- og drikkevarer, samt færdes offentligt tilgængelige steder.
Bevæger du dig ind i ODEON, er det et krav at du bærer mundbind. Når du sidder ned i Café ODEON Social, må du gerne tage mundbindet af.

Kapacitet
I ODEONs Store Sal er der normalt plads til 1.700 siddende publikummer. Med gældende retningslinjer må der til kulturarrangementer være op til 500 personer til stede, såfremt salens størrelse (kvm) tillader det og der kan være 2 kvm plads pr. gæst. ODEONs Store Sal er mere end 1300 kvm stor og der må derfor gerne være op til 500 personer i salen.

Adgang til salen
Vi sørger for god skiltning i foyer og sal og ensrettede ind- og udgange, således at der ikke opstår køsituation. Indgang vil foregå ved dør A og E, og udgang vil foregå ad dør B og F.
Husk at holde god afstand og bruge håndsprit, der er til rådighed ved alle indgange og i foyerområderne.

Ankomst
Kom gerne i god tid og find billetterne frem, så vi undgår kødannelse ved dørene til salen. Gå hurtigt i salen, når du har købt drikkevarer og har fået tjekket din billet.
Husk at holde god afstand og bruge håndsprit, der er til rådighed ved alle indgange og i foyerområderne.

Garderobe
Garderoben er ikke åben. Du kan på eget ansvar hænge din jakke på ét af vores stativer i foyeren, eller medbringe den og din taske i salen.

Mad og drikke
Du kan købe drikkevarer og snacks i ODEONs barer inden show og i pausen, som gerne må medbringes i salen. Gå gerne direkte til din plads i salen, så snart du har fået dine drikkevarer. Vi opfordrer til, at kun én fra dit selskab går i baren. Husk at holde god afstand og bruge håndsprit, der er til rådighed ved alle indgange og i foyerområderne.

Billettering
Det er vigtigt at du er opmærksom på at holde afstand ved ind-og udgang til ODEONs foyer og til salen, når du fremviser dine billetter. Print-selv-billetter kan fremvises udprintet eller på mobiltelefon. Husk at holde god afstand og bruge håndsprit, der er til rådighed ved alle indgange og i foyerområderne.

Placering og seating
Til flere arrangementer vil billetter være ændret til unummerede pladser. At pladserne nu er unummererede, gør bestemt ikke afviklingen mindre sikker. Vi tager alle vores forholdsregler for at dit besøg i ODEON bliver så sikkert som muligt, og vi har naturligvis personale på, til at hjælpe med seating i salen, sådan at afstand selvfølgelig overholdes. Vi er helt med på, at man netop har købt billet tidligt, for selv at kunne vælge den bedste plads. Desværre er situationen en anden i dag, end den var, da arrangementet blev sat i salg. Det håber vi på forståelse for. Vi kan derudover informere om at salens mange pladser kombineret med den relativt lave kapacitet, gør at man uanset hvor man får placeret sig, vil sidde tæt på scenen.

Publikum kommer til at sidde med et sædes mellemrum (ofte mere). Det er dog tilladt at sidde i direkte forlængelse af hinanden, hvis man i forvejen har tæt kontakt til hinanden.

Pause
Der kan være pause ca. halvvejs i showet, hvor du kan benytte toiletter i kælderen samt besøge barerne i ODEONs foyer. Vi opfordrer til, at kun én fra dit selskab henter pausedrinks, mens resten forbliver siddende i salen. Hvis du går på toilet under showet (og altså ikke i pausen), får du tildelt en plads bagerst i salen, når du kommer retur. Det samme gør sig gældende hvis du kommer for sent. Husk at holde god afstand og bruge håndsprit, der er til rådighed ved alle indgange og i foyerområderne.

God hygiejne og adfærd i ODEON
Vi sørger naturligvis for at rammerne og hygiejnen er på plads, når du besøger os. Derudover håber vi at du vil hjælpe os, ved at være opmærksom på følgende:

 • Vis hensyn
 • Hold afstand
 • Sprit dine hænder
 • Bliv siddende på din plads under hele showet
 • Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig. Hvis du forlader dit sæde, gå da med ryggen til dine medpublikummer, når du passerer dem på rækken.
 • Vend hovedet væk fra andre, hvis I passerer tæt forbi hinanden
 • Host i ærmet
 • Brug gerne mundbind, hvis du har lyst
 • Er du syg og nervøs for at smitte andre, så bliv hjemme

Vi anbefaler at du gør dit selskab opmærksom på ovenstående information. Dermed er I alle klædt godt på til en god aften.

Vi glæder os til at se dig i ODEON i trygge omgivelser.

Har du spørgsmål til ovenstående information, så kontakt ODEON på chcodeon@comwell.com.

Andre arrangører i ODEON

Odense Symfoniorkesters arrangementer: https://odensesymfoni.dk/koncerter/

Odense Teaters arrangementer: https://www.odenseteater.dk/forestillinger

Officielle myndigheder

Vi henviser til de officielle retningslinjer og information fra beredskabets- og sundhedsstyrelsens vedr. situationen: http://coronasmitte.dk/ og www.sst.dk/corona

Odense Kommunes samlede information vedr. corona: https://www.odense.dk/borger/sundhed-og-sygdom/covid-19-(corona-virus)

 

Kommende koncerter & events