Info om Midt om Natten og Coronavirus

Info om Midt om Natten og Coronavirus

Kære Midt Om Natten-gæst

For at bremse udbredelsen af den nye Corona-virus, og nedsætte antallet af syge i de kommende måneder, har regeringen udstukket nye retningslinjer for arrangører af kulturelle begivenheder i Danmark.

Retningslinjerne opfordrer til ikke at samle flere end 1.000 mennesker samme sted, herunder til koncerter, fodboldkampe, konferencer og lignende, samt udvise generel forsigtighed og omsorg for hinanden.

I Live Culture er din sikkerhed vores absolutte hovedprioritet. Derfor følger vi regeringens anvisninger, ligesom vi gennemfører en række øvrige tiltag ved alle vores events, så smitterisikoen minimeres og du trygt kan gå til koncert.

Hvad betyder det for mig?
På baggrund af ovenstående har vi, sammen med holdet bag Midt Om Natten, besluttet at:

  • Åbne to nye forestillinger – på den måde kan vi dels sikre antallet af gæster ikke overstiger 950 pr. forestilling, og dels give dig som gæst mulighed for at flytte plads til et mindre fyldt område af salen hvis du er i risikogruppen.
  • Skabe mest mulig plads mellem vores gæster i de åbne arealer i ODEON, samt opfordre til at alle gæster benytter de opstillede håndsprit-standere, respekterer opdeling af gæsteområderne og i det hele taget passer på hinanden.

De to nye forestillinger løber af stablen søndag den 22. marts kl. 14.00 og kl. 18.00 – vi er allerede i gang med at kontakte de gæster, der allerede har sikret sig en billet, så alle får en god oplevelse.

Hører du ikke fra os i via mail løbet af i dag, onsdag den 11. marts, er du ikke berørt af ændringerne, og behøver ikke at foretage dig yderligere.

Vi er i Live Culture meget kede af de problemer de nye tiltag kommer til at betyde, men håber på forståelse for, at intet er vigtigere end din sikkerhed. Med ændringerne reducerer vi risikoen for corona-smitte til et minimum, så du og de øvrige gæster kan nyde Midt Om Natten fuldt ud.

Venlig hilsen

Live Culture

Info om tiltag vedr. Corona-virus på LiveCulture.dk

Kommende koncerter & events