Husker du Fyens Forum?

Husker du Fyens Forum?

Er du gammel ansat i Fyens Forum, måske har du bare været til masser af koncerter eller har du bare et enkelt minde fra en super god koncert, så er det dig, som vi mangler. Vi vil nemlig fortælle jeres historier fra Fyens Forum.

Vi søger nemlig mennesker, der har et godt minde eller en sjov historie fra Fyens Forum. I slutningen af juni 2019 vil Fyens Forum rykke ind i ODEON, når Historien Hus laver en sommerudstilling i vores foyer. Til den udstilling søger vi historier fra jer. De historier vil vi klippe sammen til en film, som skal vises under udstillingen, på vores hjemmeside og på ODEON’s sociale medier.

Så kan du fortælle dit bedste minde fra Fyens Forum – på cirka 45 sekunder, og er du klar til at hele Fyn kan se dit yndlingsminde? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi giver en kop kaffe for din historie.

Helt praktisk så vil det foregå over to formiddage i marts eller april. Du får en dato og et tidspunkt, hvor du skal mødes op i ODEON for at blive filmet. Du skal ikke fokusere på andet end at fortælle din historie. Resten klarer vi. Datoen og tidspunktet melder vi hurtigst muligt ud til jer.

Vil du være med, så skriv en mail til: odeon@odeonodense.dk. Vi skal bruge et navn, telefonnummer og et par stikord fra din historie.

 

Mange tak for hjælpen.

Kommende koncerter & events