Husker du Fyens Forum?

Husker du Fyens Forum?

Fyens Forum grafik

Som optakt til sommerens udstilling til ære for Fyens Forum, afholder ODEON, i samarbejde med Historiens Hus, ”Husker du”. Et arrangement med fortællinger, historier, gode og sjove minder om Fyens Forum.
Arrangementet starter kl. 16.30 med historiske oplæg, efterfulgt af en samtale mellem arkivar Jens Åge S. Petersen og Johnny Wøllekær, og det fremmødte publikum. Der vil være rig mulighed for at dele ud af sine oplevelser, alle er velkomne – også hvis man blot ønsker at lytte med. Arrangementet er gratis, og varer ca. 1 time.

Hvis du har lyst til at deltage i samtalen, og har en historie eller to at dele til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Pernille Banke på pb@odeonodense.dk, eller ring på 66 14 78 00. Så bliver du skrevet på listen over deltagere.

I samme forbindelse søger vi personer, der husker Fyens Forum og har nogle spændende historier og oplevelser, som de vil dele med os alle på video.
Optagelserne til erindringsvideoen finder sted i ODEON fra kl. 15.00-16.30, så kom ind og fortæl din historie til et kamera. Optagelserne vil blive klippet sammen med andres fortællinger, og danne en lille videomontage som afspilles under sommerens udstilling.

Har du en god historie, som du ønsker at dele med os, enten på kamera eller med resten af de fremmødte, så kontakt Pernille Banke på pb@odeonodense.dk, eller ring på 66 14 78 00.

Kommende koncerter & events