Hotel

Hotel

Hotel i Odense C

ODEON har et tæt samarbejde med Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense og Frederik VI’s Hotel i Korup, og vi samarbejder alle sammen, om at skabe de bedste overnatningsmuligheder på Fyn. 

Hotel odense Radisson Blue

Både Radisson Blu H.C. Andersen og Frederik VI’s Hotel sørger for at give dig en afslappende og ikke mindst en fantastisk afslutning efter en konference eller koncert i Odense.

Hvad enten du ønsker at bo på hotel i Odense centrum på H.C. Andersen Hotel, eller i mere rolige omgivelser på Frederik VI’s Hotel, vil vores personale stå klar med åbne arme, til at give dig en god oplevelse.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense

Når du træder ud af ODEONs hoveddør, skal du blot bevæge dig 100 meter hen ad Claus Bergs Gade, og så står du i Radisson Blu H. C. Andersen Hotels reception. Ønsker du til gengæld et sted, hvor de naturskønne omgivelser er i centrum, kan du vælge Frederik VI’s Hotel, som er blot 10 minutters kørsel fra ODEON.

På Radisson Blu H. C. Andersen finder du 157 lækre værelser med TV, minibar og kvalitetssenge, og du er garanteret en god nattesøvn.

På Frederik VI’s Hotel finder du 62 lækre værelser og en rolig atmosfære – hvor der er 200 meter til skov og afmærkede løberuter. Har du behov for transport fra centrum, er det naturligvis muligt at få hjælp hertil.

Begge hoteller gør dit ophold overskueligt og garanterer god nattesøvn.

Læs mere

 
 
Frederik VI’s Hotel
Hotel Odense Frederik 6

Blot 10 km fra banegården, i den grønne forstad Korup, ligger Frederik VI’s Hotel i Odense NV. Samtlige værelser har satellit-tv og

 skrivebord. Nogle af værelserne har desuden faciliteter til at lave te og kaffe. Hotellet har restaurant, bar, terrasse samt have. Gæsterne kan desuden spille dart og billard på Frederik VI’s Hotel. I nærheden af hotellet kan man spille golf eller tage på vandre- og fisketure. Der tilbydes gratis privat parkering på Frederik VI’s Hotel.

Om du er konferencegæst, eller blot søger et ophold i dejlige omgivelser, så er det her stedet.

Læs mere

Kommende koncerter & events