Hotel

Hotel

OVERNATNINGSMULIGHEDER I ODENSE

ODEON har et tæt samarbejde med hotel Radisson Blu H. C. Andersen og Frederik VI om at levere de bedste overnatninger på Fyn.Hotel odense Radisson Blue

Både Radisson Blu H.C. Andersen og Frederik VI’s Hotel sørger for at give dig en afslappende og ikke mindst en fantastisk afslutning efter en forestilling i  ODEON.

Når du træder ud af ODEONs hoveddør, skal du blot bevæge dig 100 meter hen ad Claus Bergs Gade, og så står du i Radisson Blu H. C. Andersen hotels reception. Ønsker du til gengæld et sted, hvor de naturskønne omgivelser er i centrum, kan du vælge Frederik VI’s Hotel, som er blot 10 minutters kørsel fra ODEON.

På Radisson Blu H. C. Andersen finder du 157 lækre værelser med TV, minibar og kvalitetssenge, og du er garanteret en god nattesøvn.

På Frederik VI’s Hotel finder du 62 lækre værelser og en rolig atmosfære – hvor der er 200 meter til skov og afmærkede løberuter. Har du behov for transport fra centrum, er det naturligvis muligt at få hjælp hertil.

Begge hoteller gør dit ophold overskueligt og garanterer god nattesøvn.

 

 

Hotel Odense Frederik 6Frederik VI’s Hotel

Blot 10 km fra Odense Banegård, i den grønne forstad Korup. Samtlige værelser har satellit-tv og skrivebord. Nogle af værelserne har desuden faciliteter til at lave te og kaffe. Hotellet har restaurant, bar, terrasse samt have. Gæsterne kan desuden spille dart og billard på Frederik VI’s Hotel. I nærheden af hotellet kan man spille golf eller tage på vandre- og fisketure. Der tilbydes gratis privat parkering på Frederik VI’s Hotel.

Om du er konferencegæst, eller blot søger et ophold i dejlige omgivelser, så er det her stedet.

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
15 jan
11 mar
2019
MIO, MIN MIO

MIO, MIN MIO

ODEON Teatersalen

Køb billetter

ODEON Grand Prix

ODEON Store Sal

Køb billetter

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

Operamiddag

ODEON Store Sal

Køb billetter

GRATIS – Michael Groser – Enneagram-foredrag om de 9 TYPER – “Er du for lækker – eller for latterlig?”

ODEON Store Sal

Køb billetter

Comedy Open Mic

Open Mic-scenen (Lokale 3)

Køb billetter