Hotel

Hotel

Comwell H.C. Andersen Odense byder dig velkommen

Overnat på hotel i Odense C. I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i det charmerende H.C. Andersen-kvarter, midt i Odense C. Her finder du nogle af de mest velkendte seværdigheder i Odense, heriblandt H.C. Andersens Hus, H.C. Andersens Museum og Møntergården.Comwell H.C. Andersen Odense hotel

Udover det, byder den centrale placering på korte afstande til både Odense Banegård Center, gågaden og Odense Havn. Du har med andre ord den bedste beliggenhed i byen. Uanset om du har brug for overnatning i forbindelse med et privat- eller et forretningsophold, så står Comwell H.C. Andersen Odense klar med de helt perfekte rammer til dig.

Besøg Comwell H.C. Andersen Odenses hotel, og lad selveste H.C. Andersen byde dig velkommen indenfor!

Er du i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig for dig i forbindelse med din ferie eller konference? Giv os et kald, så vil vi forsøge at være behjælpelige med den bedste løsning for dig! Ring til os på telefon: 66 14 78 00.

Kommende koncerter & events