Hans Thomsen er Årets ODEON’er

Hans Thomsen er Årets ODEON’er

Hans Thomsen årets odeonHvert år den 1. marts uddeler ODEON en pris til en person, som har betydet meget for huset. I år går den pris til Hans Thomsen.

Hans Thomsen har været med hele vejen fra byggeriet startede og til i dag. Han har været med til at forme udsendende i backstagelokalerne, kigget på scenen og et hav af andre ting. Han har stillet spørgsmål til byggeriet, været med til at foretage ændringer og så er han manden, som har gjort ODEON kendt i branchen. Han var den første til at få en udenlandsk kunstner i huset. Han har rekorden i den hurtigst udsolgte koncert i ODEONs historie. 17 minutter tog det at sælge knap 3000 billetter til Thomas Helmig. Han har brugt hundredvis af timer i huset, og vi er ret sikre på, at han også selv føler, at det også er hans hus. Det er imponerende. Han har taget chancer og lagt ting i Store Sal – ikke fordi, at det var økonomien, som gjorde det, men fordi, at han mente, at det præsenterede sig bedst der.

Hans Thomsen har altid været en støtte og ven af ODEON. Han har altid stået klar med et godt råd, givet konstruktivt feedback og været med til at sikre, at ODEON er blevet til det, som ODEON er.

Han siger, at han er gået på pension nu, men derfor er vi ikke i tvivl om, at vi altid kan ringe til ham og give ODEON et råd med på vejen.

Hans Thomsen vil modtage prisen den 1. marts 2019 kl. 16.45.

Se også artiklen på Fyens.dk

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
15 jan
11 mar
2019
MIO, MIN MIO

MIO, MIN MIO

ODEON Teatersalen

Køb billetter

ODEON Grand Prix

ODEON Store Sal

Køb billetter

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

Operamiddag

ODEON Store Sal

Køb billetter

GRATIS – Michael Groser – Enneagram-foredrag om de 9 TYPER – “Er du for lækker – eller for latterlig?”

ODEON Store Sal

Køb billetter

Comedy Open Mic

Open Mic-scenen (Lokale 3)

Køb billetter