Fyens Forum-udstilling kommer til ODEON!

Fyens Forum-udstilling kommer til ODEON!

Odense Stadsarkiv arbejder disse dage på en udstilling om Fyens Forum, og den skal stå i ODEON.

Arkivar for Odense Stadsarkiv, Johnny Wøllekær forklarer, at udstilling kommer for at markere, at man nu har fundet arvtageren til Fyens Forum, nemlig ODEON Odense. Han forklarer ydermere, at de netop nu søger levende billeder, gemte billetter, plakater eller måske bare et godt minde fra koncerter i huset, som kan være med i udstillingen.

Kort om Fyens Forum:

Bygningen, som var tegnet af Odense-arkitekten Harald Krogsgaard, havde adresse på Sortebrødre Torv og blev indviet i 1936. Huset var oprindeligt forbeholdt udstillinger, men undervejs besluttede man at udvide, således at sportsbegivenheder, møder og koncerter også var muligt.

Fyens Forum med sin cirkelrunde kuppelsal og en rektangulær sal, talte et areal på 5.600 kvadratmeter gulvareal. Stedet blev indviet i selskab med både kronprins Frederik og kronprinsesse Ingrid, mens daværende statsminister Thorvald Stauning var bland hovedtalerne.

Spillestedet var i en længere periode Odenses mest populære, og husede desuden koncerter med store internationale stjerner som Rolling Stones, Led Zeppelin, Louis Armstrong og The Who.

Udstillingen vil uden tvivl, bringe nogle af de gode gamle minder frem, og det glæder vi os til!

Udstillingen kommer til ODEON næste år!

Fyens Forum

Kommende koncerter & events