Før dit besøg i ODEON

Du er her

Garderobe:

Frakker, overtøj og store tasker over 25x25 cm må ikke komme med ind i den Store Sal. Garderoben åbner oftest en time før showstart, og er bemandet hele aftenen. Garderoben er placeret i underetagen.

Pris: 20 kr. pr. del. Dog 1 voksen og 1 barn kan aflevere jakke for samlet 20 kr. 

 

Find nemt din plads:

Der er seks indgange til Store Sal. To af dem er fra foyeren i stueplan – de andre fire er der indgang fra på 1. etage. Skal man sidde på 2. balkon, skal man gå op på 1. etage og tage den store, smukke trappe videre op til 2. balkon.

Har du pladser på 2. balkon eller konge- /damesiden, skal du op på 2. etage. Benyt indgang G ved ulige sædenumre og indgang H ved lige sædenumre.

Har du pladser på 1. balkon, skal du op på 1. etage. Benyt indgang E ved ulige sædenumre og indgang F ved lige sædenumre.

Har du pladser på gulvet, skal du fortrinsvis ind via foyeren i stueplan. Benyt indgang A ved ulige sædenumre og indgang B ved lige sædenumre. (Står der Indgang C og D på din billet, bedes du benytte indgang A og B)

 

Se salsoversigten for yderligere hjælp.

 

Mad og drikke:

I ODEON findes der masser af muligheder for at få slukket sin tørst og stillet sin sult. Det er derfor ikke tilladt selv at medbringe mad og drikke ind i huset. Benyt cafe ODEON Social i stueetagen eller vores barer. 

 

Parkering:

Under ODEON er der parkeringskælder med direkte opgang i huset – her er 500 parkeringspladser taget i brug på nuværende tidspunkt. Derudover kan I på: www.odenserundt.dk finde informationer om mere end 4.000 andre parkeringspladser i centrum og på havnen.

 

Parkeringskælderen under ODEON kan tilgås via forskellige indgange - enten via Skulkenborg, nordlige del af Thomas B. Thriges Gade Nord og Hans Mules Gade øst for ODEON.

 

Kom i god tid:

Vi opfordrer publikum til at møde op i god tid. Dørene lukkes ved forestillingens start, og vi stræber altid efter, at de skal starte præcist. Vi anbefaler derfor, at I dukker op 30-45 min. før forestillingens start, da det tager tid at nå i garderobe og finde sin plads mm. 

 

Pausedrinks:

Har man god tid inden forestillingen, er det muligt at forudbestille pausedrinks og dermed undgå kø. Bestilte pausedrinks bliver markeret med nummer og serveret på de opstillede borde i både stuen og 1. sal.

Barerne åbner min. en time inden forestillingsstart.

 

Tilgængelighed for gangbesværede, handicappede og gæster med ledsager (ledsagerkort):

Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestillingen mod forevisning af ledsagerkort. Der er et begrænset antal ledsagerpladser i vores sale, og der kan derfor være udsolgt.

 

Toiletter:

Der er toiletter på 1. etage, stueetagen og i underetagen i ODEON. Man kan dog med fordel gå i underetagen, da der her findes mange toiletter. Det er gratis at benytte toiletterne.

 

Rygning:

Der er rygeforbud i hele ODEON. Forbuddet gælder også E-cigaretter. 

 

Fotografering og mobiltelefoner:

Vi glæder os til at underholde jer – så læg telefonen væk og nyd aftenen med alle andre, så får vi nemlig en fantastisk aften sammen. Mobiltelefonen skal generelt være lydløs under hele besøget i vores hus, så vi kan sikre, at alle får et dejligt besøg. Hvis du har taget et rigtig godt billede, så del det endelig med os ved at tilføje hashtagget #voresodeon.   

 

Betaling:

Vi tager imod alle betalingskort, MobilePay og kontanter.

 

Kontanter:

Hvis du ønsker at betale med mønter og sedler, skal du benytte dig af den store bar i vores stueplan. Alle de mobile barer, som er placeret andre steder i huset, modtager kun kort og MobilePay.

 

Gebyrer:

ODEON og Odense Koncerthus sælger billetter til både egne og andres arrangementer via Ticketmaster. Vores gebyrpolitik er derfor identisk med Ticketmaster.

Alle billetter tillægges pt. et ekspeditionsgebyr på kr. 30,00. I annoncer og magasiner og på vores hjemmeside oplyses billetpriser inkl. gebyr. På Ticketmasters hjemmeside vises prisen af tekniske årsager ekskl. gebyr.
Hvis en forestilling aflyses, refunderes billetprisen, men ikke ekspeditionsgebyret på kr. 30,00. 

 

Ubenyttede billetter:

Det er kundens eget ansvar at benytte en købt billet. Som det fremgår af billetten, refunderes denne kun i tilfælde af aflysning. Andre årsager, såsom sygdom, vejrlig m.v. berettiger ikke til refusion.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2