Fællesspisning

Du er her

Måltidet skal være godt og lidt bedre, end man ville kunne lave det hjemme – men det skal ikke være for fint. Det skal være frit og varieret, og tage hensyn til miljøet. Råvarerne skal fortrinsvis være dyrket lokalt, og fisk vil være hovedingrediens minimum to dage om ugen. Der er både vegetardag, køddage, fiskedag og søndag er selvfølgelig til junk. Der vil altid blive serveret: et fad med grønsager, salat, brød - lidt dyppelse og så selvfølgelig hovedelementet.

Hos os dukker man op før kl. 18.00, hvis man gerne vil være med til vores daglige fællesspisning! Hvor tidligt skal du så komme? Jo ser I, vi spiser kl. 18.00, så I skal være her før. Hvor tidligt I har lyst til at komme er op til jer - I skal bare dukke op! Vi tager ikke bordreservationer på mindre end 8 personer, da vi spiser ved bord af 8.

Hver onsdag offentliggør vi næste uges menu på Facebook.

   

  

 

IN ENGLISH WEEK 25:

 

Uge 26:

ugemenu

In english week 26:

Social dining week 26

 

 

 

Har den søde sult meldt sig efter maden? Så klarer vi også den. Vi har hjemmebagte kager hver dag.

 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2