Violiner I Vandland
12 nov
Kl. 17:00

Violiner I Vandland

fredag, 12. november 2021 - 17:00 - 18:00

Odense Symfoniorkester har skabt forestillingen ”Violiner i vandland” med børnefamilierne for øje og øre. Det er en musikalsk tidsrejse krydret med et morsomt parløb mellem skuespillerne Rebecca Rønde Kiilerich og Anders Madsen.

Violiner I Vandland

Lidt om Violiner i Vandland

Odense Symfoniorkester skal omdannes til et vandland! Ud med oboer, basuner, førstevioliner og andet tingeltangel og ind med vandrutsjebaner og bølgemaskiner. Nu er det op til orkestret at spille for livet og én gang for alle bevise musikkens evne til at fortrylle, overraske, chokere og til at sende fantasien på magiske rejser.

En hæsblæsende jagt fuld af humoristiske og vanvittige optrin sender to skuespillere og hele Odense Symfoniorkester rundt på kryds og tværs i musikhistoriens vilde historier for at finde musikkens inderste mening i en nådesløs kamp mod målebånd og regnemaskiner.

  • Dirigent: Henrik Vagn Christensen
  • Solister: Rebecca Rønde Kiilerich og Rebecca Rønde Kiilerich og Søren Højen

Fyens.dk
(★ ★ ★ ★)

”… min yngste datters øjne er på størrelse med tekopper, da messingblæserne og slagtøjsfamilien for alvor kridter banen op. En oplagt indførsel til den klassiske musik.”

Læs mere og bestil billetter på odensesymfoni.dk

Se også alle arrangementer i ODEONs kalender her

 

Eventet starter klokken:

17:00

Eventet slutter klokken:

18:00

Dørene åbnes ca. klokken:

18:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Billetten A/S på telefon 7020 2096. Billet til gratis ledsager rekvireres ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Henvendelse til orkestret på symfoni@odense.dk

Kommende koncerter & events