La Valse
18 nov
Kl. 19:30

La Valse

torsdag, 18. november 2021 - 19:30 - 21:00

Der er vel næppe en by, der er så tæt forbundet med eventyr som Odense, og vi kan godt love, at denne koncert bliver en fortryllende én af slagen.

La Valse

Lidt om La Valse

Når man hører Maurice Ravels musik, er det altid som at dykke ind i en forunderlig klanglig fantasiverden, og med Min gåsemors fortællinger (Ma mère l’Oye) favner han eventyret fuldt ud og strør magiske toner og rislende fortryllelser ud over Snehvide, Skønheden og Udyret, Tommeliden og mange flere. Og med Rossinis og Respighis forrygende balletmusik slutter vi koncerten på ægte H.C. Andersensk manér, når alt legetøjet i Legetøjsbutikken bliver vakt til live.

Første gang vi havde besøg af vores nuværende chefdirigent, Pierre Bleuse, var der også Ravel på programmet, og her tryllebandt han hele salen med sin sydlandske varme og sit musikalske overskud. Derfor ser vi meget frem til endnu en aften med eventyrlig musik, og selvfølgelig til at udfolde Ravels legendariske La Valse, der langsomt, men sikkert, som en dansende musikalsk djævel trækker os ind i en hvirvlende spiral af forførende vellyd i en hyldest og, ikke mindst, en dekonstruktion af en af de mest berømte europæiske musiktraditioner: valsen.

  • Dirigent: Pierre Bleuse
  • M. Ravel: Min gåsemors fortællinger (Ma mère l’Oye)
  • M. Ravel: La Valse
  • O. Respighi / G. Rossini: Legetøjsbutikken

Koncerten varer cirka 1 time og 35 min. inkl. pause

Koncertintroduktion i Carl Nielsen Salen kl. 18.30

Læs mere og bestil billetter på odensesymfoni.dk

Se også alle arrangementer i ODEONs kalender her

 

Eventet starter klokken:

19:30

Eventet slutter klokken:

21:00

Dørene åbnes ca. klokken:

18:15

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Billetten A/S på telefon 7020 2096. Billet til gratis ledsager rekvireres ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Henvendelse til orkestret på symfoni@odense.dk

Kommende koncerter & events