Vinspecialistens Vinfestival 2020 i Odense
10 mar

Vinspecialistens Vinfestival 2020 i Odense

tirsdag, 10. marts 2020 - 18:00 - 21:00
Vinspecialistens Vinfestival 2020 i Odense

Tag familie, venner eller naboen med til Vinspecialistens Vinfestival d. 10. marts 2020, hvor I for kun 250,- kan dykke ned i flere hundrede kvalitetsvine- og spiritus fra nogle af verdens bedste og mest interessante producenter. I vil ikke kun kunne smage vinene, men får også en unik mulighed for møde de passionerede mennesker bag, som har haft en hånd med i alle vinene fra drue til glas.

Hvad enten du er til fransk vin og champagne, italienske druer, spanske smagsbomber, californisk verdensklassevin, portvin og vinho verde fra Portugal eller måske bare Australiens bedste vinhus, så finder du store oplevelser samlet på ét sted.

Når først billetten er betalt, er det bare at gå på opdagelse. Det er på samme tid lærerigt, velsmagende – og hyggeligt. Og for at så mange som muligt skal kunne deltage, har vi valgt at afholde Vinspecialistens Vinfestival i både København, Odense og Aarhus.

I kan også tilkøbe billetter til særlige events på dagene. I kan f.eks. bestille mad før arrangementet, deltage i Riedel Glasseminar, hvor I skal smage champagne fra Deutz i verdens bedste glas fra østrigske Riedel. Eller I kan forkæle jeres smagsløg, når Daniel Otero fra Ximenez-Spinola underholder med sherry og brandy i absolut verdensklasse ved Ximenez-Spinola MasterClass.

Eventet starter klokken:

18:00

Eventet slutter klokken:

21:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events