Tyvene – AFLYST
21 apr
19 maj
2020

Tyvene – AFLYST

tirsdag, 21. april 2020 - 19:30
Tyvene – AFLYST

En kulsort tragikomedie om det moderne menneskes evige længsel efter mening.

Tror De, at der mange af min slags? Mennesker som jeg, der lever, som om de ikke levede. Som sniger sig gennem deres eget liv, forsigtigt og sky, som om intet af det tilhørte dem, som om vi ikke havde nogen som helst ret til at være til. Som om vi var tyve.

Forsikringsmanden Finn vågner op en dag og har bare lyst til at dø. Hans søster, Linda, har set en ulv og fantaserer om at få en kernefamilie. Deres far, Erwin, er kommet på plejehjem og drømmer om en normal samtale om vejret. Monika, en butiksassistent, er blevet lovet en forfremmelse, måske i udlandet. Hendes
mand, politimanden Thomas, vil gerne rejse med. Hr. og fru Schmidt føler sig overvåget. Mira opdager, at hun er gravid. Hendes kæreste, den barmhjertige Josef, vil have de skal beholde barnet. Kæresteparret Gabi og Rainer leder efter en lejlighed. Ira efterlyser sin mand hos politiet efter, at han har været væk i 43 år. Måske er han bare gået en tur?

I Dea Lohers sortkomiske drama møder vi 12 udkantsskæbner, der alle længes efter en mening med tilværelsen. I et skæbnesymfonisk fletværk glider de ind og ud af hinandens liv og tegner et billede af et lille samfund, der til trods for alt sit mørke indgyder et lille lysende håb.

Læs mere om teaterstykket her.

Eventet starter klokken:

19:30

Eventet slutter klokken:

21:30

Dørene åbnes ca. klokken:

18:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events